Onbeperkt tijdschriften lezen doe je met deze app

gratis tijdschiften app
tijdschrift.nl app gratis tijdschriften

Dwaal jij thuis graag weg met een leuk tijdschrift? Of heb je tijdens een reis of vakantie graag al jouw favoriete bladen binnen handbereik voor een ontspansessie aan het zwembad, in de hangmat of tijdens een vlucht? Dan heb ik nu een hele fijne tip voor je ontdekt, waarmee jij voor een klein prijsje onbeperkt en waar ook ter wereld kunt genieten van de 75 beste tijdschriften van Nederland!

Tijdschrift.nl: al jouw favoriete tijdschriften in één app

Onlangs ontdekte ik voor het eerst Tijdschrift.nl. Deze website heeft een handige app gelanceerd waarin de 75 populairste tijdschriften van het land op een handige manier verzameld zijn. Het idee is simpel: voor 9,99 euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot al deze bladen. Denk aan grote magazines als &C, LINDA., vtwonen, Flair, Men’s Health, Women’s Health, Quest en Donald Duck, maar ook reisbladen Lonely Planet en National Geographic Traveler. Dit betekent: oneindig veel leesplezier, zonder grote stapels bladen. Klonk mij in ieder geval goed in de oren!

Zo werkt deze tijdschriften app

Je registreert jezelf snel en simpel via Tijdschrift.nl, waarna je de app kunt downloaden, die op telefoon of tablet te gebruiken is. Vervolgens heb je toegang tot het grote assortiment. Hierboven noemde ik al een aantal namen, maar kijk voor het complete overzicht vooral even hier. Je hebt niet op één, maar op vijf apparaten toegang tot alle bladen. Handig voor de hele familie! Niet alleen de nieuwste editie van het blad, maar ook eerdere uitgaves (tot drie maanden terug) staan in de app. Zo is het niet nodig een editie te missen als je het een keer een weekje wat drukker hebt.

Het is vooral erg leuk dat je door deze tijdschriften app op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met bladen die je nog niet kende. Heb je een (nieuwe) favoriet gevonden? Dan kun je die handig verzamelen in een lijst. Ook is het mogelijk om op onderwerp te zoeken door alle bladen tegelijk.

onbeperkt tijdschriften app
tijdschrift.nl ervaringen

Oneindig veel lezen zonder te sjouwen

Wat mij betreft is deze app een geweldige uitvinding. Omdat je tientallen bladen bij elkaar verzameld hebt in één app, zijn losse abonnementen overbodig. Ook vind ik het een verademing dat je geen stapels fysieke bladen meer in huis hebt. Natuurlijk is de app thuis enorm fijn om je vrije uurtjes mee te vullen, maar vooral op reis vind ik het ideaal. Omdat ik graag licht reis, nam ik eigenlijk nooit tijdschriften mee op reis. Nu kan ik ze eindelijk meenemen zonder te sjouwen met zware handbagage. Ideaal voor in het vliegtuig, tijdens een lange treinreis of met een cocktailtje aan het zwembad.

Wat ik ook erg fijn vind is dat je de tijdschriften van tevoren kunt downloaden. Ook als je geen verbinding hebt, is de app dus te gebruiken. Superslim, want tijdens het reizen kom ik vaak op plekken zonder wifi. Ik raad je aan om de app op een tablet te gebruiken, want dat leest lekkerder dan op een smartphone.

Probeer nu gratis!

Voor 9,99 euro per maand heb je onbeperkt toegang tot alle tijdschriften in de app. Koop je normaal gesproken twee tot drie bladen per maand, dan heb je het bedrag er al uit. Twijfel je nog? Momenteel is het mogelijk om de app een maand lang helemaal gratis te proberen!

Doe mee en win!

Is een maand gratis niet genoeg? Dan heb ik een hele toffe winactie voor je! Ik mag namelijk twee abonnementen van drie maanden weggeven voor de app van Tijdschrift.nl. Wie weet geniet jij binnenkort van onbeperkt online leesplezier.

Wat moet je doen?

  1. Laat onder dit bericht op Instagram weten op welke plek ter wereld jij graag een tijdschrift wilt lezen
  2. Volg Travellust en Tijdschift.nl op Instagram om extra kans te maken.

*Deze winactie is gesloten*

Meer reistips? Deze artikelen vind je vast interessant:

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Leave a Comment

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!