Contact en samenwerken met reisblog Travellust


Vragen & opmerkingen

Heb je een vraag of opmerking over één van de artikelen dan kun je onder dat artikel een reactie achterlaten. Voor algemene vragen over Travellust.nl kun je mij altijd bereiken via onderstaand mailadres of op social media.

Samenwerken

Travellust is een reisblog voor ondernemende reizigers die verliefd zijn op de wereld en niet bang zijn voor het onbekende. Travellust is een perfecte etalage om uw bestemming, bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen dus ik sta altijd open voor inspirerende samenwerkingen. U kunt hierbij denken aan een persreis, hotelreviews, winacties, social media campagnes en advertorials.

Travellust trekt zo’n 35.000 unieke bezoekers per maand. Dit zijn voornamelijk Nederlandstalige mannen en vrouwen tussen de 20 en 45 jaar oud die graag hun eigen reis plannen, welk type reis dan ook. Naast mijn blogs op Travellust ben ik zeer actief op social media, waar zo’n 35.000 volgers met mij meereizen. Ook heb ik een vaste rubriek in regionaal magazine Hip & Happening. In elke editie zet ik één van mijn reizen in de spotlight door middel van woord en beeld.  Met een oplage van ruim 30.000 is dit, naast Travellust, een ideale plek om een bestemming onder de aandacht te brengen. Travellust is meerdere malen in on- en offline media verschenen. Ook speelde Travellust.nl de hoofdrol in een award-winnende campagne. Kijk hier voor een overzicht.

Freelance opdrachten

Naast mijn werk voor Travellust ben ik in te huren als freelance tekstschrijver, blogger, online content & SEO specialist, fotograaf en social media manager. Interesse of vragen? Neem gerust contact met me op!

Contactgegevens

Heb je een concreet voorstel of ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Benieuwd naar mijn mediakit, recente statistieken of eerdere samenwerkingen? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. Wil je meer weten over mij? Kijk dan even hier.

(E): lisette@travellust.nl

Social Media

Twitter | Facebook | Instagram | Bloglovin | Google Plus