Disclaimer & Privacy Policy

  • Home
  • Disclaimer & Privacy Policy

Wie zijn wij

Travellust.nl is onderdeel van Travellust Media en staat sinds 2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 65497562. Je kunt ons bereiken via lisette@travellust.nl.

Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op Travellust.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van ons.

Travellust.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Travellust.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Alle artikelen op Travellust zijn geschreven op basis van onze eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar we niet achter staan of waarin we niet eerlijk onze mening kunnen of mogen delen.

Travellust.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van Travellust.nl. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud die op dit moment op Travellust.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteurs.

Affiliatelinks

Wij werken samen met verschillende affiliate partijen en in enkele artikelen op Travellust.nl staan daarom affiliatelinks. Als je via deze links een product koopt of reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie voor. Je betaalt zelf uiteraard niets extra.

Cookie policy

Om onze website optimaal te laten functioneren, plaatsen wij functionele en analytische cookies. Onderstaand vind je een overzicht van de cookies die we verzamelen op Travellust.nl. Het plaatsen van deze cookies gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Algemene Verordering Gegevensbescherming.

Functionele cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website bruikbaar is en dat de basisfuncties, zoals paginanavigatie, werken. De website kan niet functioneren zonder deze cookies. Onderstaand vind je een overzicht van de functionele cookies op Reisgenie.nl:

Naam cookieProviderBewaartermijnTypeDoel
PHPSESSIEIDTravellust.nlSessieHTTP CookieDeze cookie creëert een unieke sessie voor jouw device en behoudt de gebruikerssessiestatus voor alle pagina-aanvragen. Er wordt hierbij geen persoonlijke informatie opgeslagen.
_cfduidCloudflare1 jaarHTTP CookieDeze cookie wordt gebruikt door het inhoudsnetwerk Cloudflare om vertrouwd webverkeer te identificeren. Zij stellen ons in staat een veilige verbinding te bieden.

Analytische cookies

Naast functionele cookies, plaatsen we op Travellust.nl analytische cookies bij bezoekers. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites, omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring.

De informatie die we via deze cookies registreren, bestaat onder andere uit het type browser en de bezochte pagina’s. Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie wordt anoniem verzameld en is niet gekoppeld aan persoonlijke informatie.

De Google Analytics cookies die door Travellust.nl worden geplaatst, voldoen aan de Algemene Verordering Gegevensbescherming:

  • Er is een verwerkersovereenkomst afgesloten.
  • De gegevens worden anoniem verwerkt en zijn dus niet terug te voeren op het individu. IP-adressen worden hiervoor geanonimiseerd.
  • ‘Gegevens delen’ is uitgeschakeld. Dit betekent dat er geen statistieken met Google worden gedeeld en dat de volgende opties staan uitgeschakeld: producten en services van Google, benchmarking: verzamelde en anonieme gegevens delen met Google en derden, technische ondersteuning, accountspecialisten van Google, gegevensdeling en User ID.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.

Onderstaand vind je een overzicht van de analytische cookies die door Reisgenie.nl geplaatst worden:

Naam cookieProviderBewaartermijnTypeDoel
_gaTravellust.nl & Google Analytics2 jaarHTTP CookieDeze cookie registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe een bezoeker de website gebruikt.
_gatTravellust.nl & Google Analytics1 minuutHTTP CookieDeze cookie wordt door Google Analytics gebruikt om verzoeksnelheid te vertragen.
_gidTravellust.nl & Google Analytics24 uurHTTP CookieDeze cookie registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe een bezoeker de website gebruikt.

Cookies uitschakelen

Je kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doe je door gebruik te maken de mogelijkheden van je browser. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van je browser.

Mediavine Programmatic Advertising (Ver 1.1)

Travellust.nl werkt samen met Mediavine om op interesses gebaseerde advertenties van derden op de website te beheren. Mediavine biedt inhoud en advertenties wanneer u de website bezoekt, die cookies van eerste en derde partijen kunnen gebruiken. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de webserver naar uw computer of mobiele apparaat (in dit beleid aangeduid als een “apparaat”) wordt verzonden, zodat een website bepaalde informatie over uw browse-activiteit op de website kan onthouden.

First party cookies worden aangemaakt door de website die u bezoekt. Een cookie van derden wordt vaak gebruikt in gedragsadvertenties en analyses en wordt gemaakt door een ander domein dan de website die u bezoekt. Cookies, tags, pixels, beacons en andere vergelijkbare technologieën van derden (gezamenlijk “Tags”) kunnen op de Website worden geplaatst om de interactie met advertentie-inhoud te volgen en om advertenties te targeten en te optimaliseren. Elke internetbrowser heeft functionaliteit, zodat u zowel first-party cookies als cookies van derden kunt blokkeren en de cache van uw browser kunt wissen. De “help”-functie van de menubalk van de meeste browsers zal u vertellen hoe u kunt stoppen met het accepteren van nieuwe cookies, hoe u een melding van nieuwe cookies kunt ontvangen, hoe u bestaande cookies kunt uitschakelen en hoe u de cache van uw browser kunt wissen. Voor meer informatie over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen, kunt u de informatie raadplegen op All About Cookies.

Zonder cookies kunt u mogelijk niet ten volle profiteren van de inhoud en functies van de website. Houd er rekening mee dat het weigeren van cookies niet betekent dat u geen advertenties meer te zien krijgt wanneer u onze Site bezoekt. Als u zich afmeldt, ziet u nog steeds niet-gepersonaliseerde advertenties op de Website.

De Website verzamelt de volgende gegevens met behulp van een cookie bij het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties:

  • IP adres
  • Type besturingssysteem
  • Besturingssysteemversie
  • Soort apparaat
  • Taal van de website
  • Type webbrowser
  • E-mail (in gehashte vorm)

Mediavine Partners (hieronder vermelde bedrijven waarmee Mediavine gegevens deelt) kunnen deze gegevens ook gebruiken om te linken naar andere eindgebruikersinformatie die de partner onafhankelijk heeft verzameld om gerichte advertenties te leveren. Mediavine Partners kunnen ook afzonderlijk gegevens over eindgebruikers verzamelen uit andere bronnen, zoals advertentie-ID’s of pixels, en die gegevens koppelen aan gegevens die zijn verzameld van Mediavine-uitgevers om op interesses gebaseerde advertenties te bieden in uw online ervaring, inclusief apparaten, browsers en apps . Deze gegevens omvatten gebruiksgegevens, cookie-informatie, apparaatinformatie, informatie over interacties tussen gebruikers en advertenties en websites, geolocatiegegevens, verkeersgegevens en informatie over de verwijzingsbron van een bezoeker naar een bepaalde website. Mediavine Partners kunnen ook unieke ID’s maken om doelgroepsegmenten te maken, die worden gebruikt om gerichte advertenties aan te bieden.

Als u meer informatie over deze praktijk wilt en uw keuzes wilt weten om u aan of af te melden voor deze gegevensverzameling, gaat u naar de opt-outpagina van National Advertising Initiative opt out page. U kunt ook de website van de Digital Advertising Alliance website en Network Advertising Initiative website bezoeken voor meer informatie over op interesses gebaseerd adverteren. U kunt de AppChoices-app downloaden in de Digital Advertising Alliance’s AppChoices app om u af te melden in verband met mobiele apps, of u kunt de platformbediening op uw mobiele apparaat gebruiken om u af te melden.

Bekijk Mediavine Partners voor specifieke informatie over Mediavine Partners en hun gegevensverzameling en privacybeleid.

Privacy policy

Waarborgen privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Travellust.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Algemene Verordering Gegevensbescherming.

SSL certificaat

Reisgenie.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Reacties plaatsen op Travellust.nl

Wij bieden de mogelijkheid om een reactie achter te laten op een artikel. Hierbij kun je je naam, e-mailadres en website invullen. Je naam en e-mailadres zijn verplicht. Op die manier behoud je zelf het recht tot inzage, correctie of verwijdering van je reacties. Daarnaast worden je naam en e-mailadres opgeslagen zodat wij met je in contact kunnen komen indien dit gewenst is. Denk hierbij aan een winactie waar je aan meedoet. Indien je gewonnen hebt, nemen wij contact met je op via het opgegeven e-mailadres. Het is mogelijk om je naam, e-mailadres en website in de browser op te slaan voor de volgende keer wanneer je een reactie plaatst.

Je IP-adres wordt niet opgeslagen wanneer je een reactie achterlaat op Travellust.nl.

Als je een reactie op onze website achterlaat, kun je daar met behulp van Gravatar een foto van jezelf bij laten plaatsen. Dit is uiteraard niet verplicht. Bekijk hier de privacy policy van Gravatar.

Reacties op Travellust.nl blijven in principe oneindig staan, tenzij het artikel van de website wordt verwijderd of wanneer jij een verwijderingsverzoek bij ons indient. We hebben een gerechtvaardigd belang om alle reacties te laten staan, met name wanneer er antwoord is gegeven op jouw reactie, door ons of een derde.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen indien dat van toepassing is. Denk hierbij aan een reactie die je verwijderd wil hebben bij een artikel. Jij kan dan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar lisette@travellust.nl. We zullen zo snel mogelijk, maar altijd binnen vier weken, op je verzoek reageren. Je krijgt eerst een e-mail toegezonden op het e-mailadres wat je hebt opgegeven, met de vraag het verzoek te verifiëren.

Gegevens delen met derden

Travellust.nl verstrekt in principe nooit gegevens aan derden. De enige uitzondering hierop is een mogelijke winactie. Wanneer een product beschikbaar is gesteld door een extern bedrijf, zullen we de door jou verstrekte gegevens delen indien het externe bedrijf het product naar je opstuurt. Je e-mailadres en andere persoonlijke gegevens zullen verder nooit met derden worden gedeeld en zullen ook nooit gebruikt worden voor reclamedoeleinden.

Mailen naar Travellust.nl

Wij zijn via mail te bereiken op lisette@travellust.nl. Je gestuurde mails worden opgeslagen op een beveiligde mailserver, waar alleen wij toegang tot hebben.

Privacy policy van derde partijen

Op Travellust.nl zijn een aantal externe links te vinden. Voor meer informatie over de privacy policy van deze derde partijen, kun je terecht op de websites van deze respectievelijke partijen. Travellust.nl kan geen invloed uitoefenen op deze cookies en de privacy policy van derden. Eventueel geplaatste cookies via externe links vallen buiten het bereik van de privacy policy van Travellust.nl.

Informatie van kinderen

Wij vinden het belangrijk om te zorgen voor extra bescherming voor kinderen die online actief zijn. Travellust.nl verzamelt daarom geen informatie van kinderen jonger dan 13 jaar oud.

Vragen of opmerkingen over onze disclaimer, cookie policy of privacy policy

Als je meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt over de disclaimer, cookie policy of privacy policy, kun je ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is lisette@travellust.nl.

Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerkingen van je persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.

Wijziging van onze disclaimer, cookie policy of privacy policy

Travellust.nl behoudt zich het recht om deze disclaimer, cookie policy of privacy policy te wijzigen of aan te vullen.

Reis naar de zon!
Wist je dat je bij TUI een zonvakantie tot 7 dagen voor vertrek gratis kunt omruilen? En dat alle kosten worden gedekt als een reisadvies verandert? Zo ga je veilig op reis!