Airbnb kortingscode: ontvang een 35 euro tegoedbon!

kortingscode airbnb reistegoed
airbnb kortingsbon

Overnachten via Airbnb is hartstikke leuk en jij kunt nu een kortingscode krijgen! Slaap jij ook graag op unieke, betaalbare plekken tijdens jouw reizen, waar dan ook ter wereld? Meld je dan zeker aan bij airbnb. Met de speciale Travellust vriendenkorting ontvang jij een Airbnb tegoedbon voor jouw eerste verblijf! In dit artikel leg ik haarfijn uit hoe dit gratis Airbnb reistegoed dit precies werkt.

Airbnb kortingscode: Wat is Airbnb eigenlijk?

Ben jij nog niet bekend met Airbnb, dan wordt dat de hoogste tijd. Tegenwoordig is het namelijk erg populair om voor jouw rondreis, backpacktrip, weekendje weg of zonvakantie een verblijf te boeken via deze site te boeken! Airbnb is een boekingsite met uiteenlopende soorten accommodaties. Oorspronkelijk bestond het aanbod van Airbnb uit accommodaties van particulieren. Zo kun je overnachten in een eenvoudige privékamer bij mensen thuis, maar ook in luxueuze vakantiehuizen, of gezellige guesthouses.

Tegenwoordig is Airbnb flink uitgebreid en worden er ook hotels, resorts en B&B’s aangeboden. Via Airbnb vind je dus de meest uiteenlopende vakantieadresjes wereldwijd, voor elk budget! Zo sliep ik al eens via Airbnb in een luxe familievilla op Kreta met drie slaapkamers en een grote tuin met zwembad, maar ook bij verschillende gezellige, goedkope guesthouses op Bali en een ruim appartement in een bruisende wijk van New York.

kortingsbon airbnb

Hoe werkt Airbnb?

Airbnb werkt ongeveer het zelfde als andere boekingssites zoals Booking.com en Hotels.com. Kies jouw droombestemming, de periode waarin je wilt gaan en het aantal personen en vervolgens verschijnt er een uitgebreide lijst aan vakantieadresjes. Via de filters kun je jouw wensen aangeven. Zo kun je het type accommodatie selecteren, maar ook filteren op faciliteiten zoals snelle wifi, een keuken of jacuzzi. Via de kaartfunctie zie je meteen waar precies jouw vondst gelegen is. Een handige tool voor als je in het centrum wilt zitten, of juist daarbuiten. Een deel van de Airbnb’s is direct te reserveren, soms moet je eerst een verzoek indienen bij de eigenaar.

Travellust Vriendenkorting: ontvang 35,- euro korting bij Airbnb!

Airbnb wil graag dat zo veel mogelijk reizigers kennis maken met hun platform en daarom hebben ze vriendenkorting in het leven geroepen. Goed nieuws: via de Travellust vriendenkorting ontvang je maar liefst 35 euro korting op jouw eerste boeking! Met deze 35 euro Airbnb reistegoed kun jij nog voordeliger genieten van een uniek verblijf in een land naar keuze!

airbnb tegoedbon

Zo werkt de Airbnb kortingscode!

De Airbnb vriendenkorting via Travellust werkt erg eenvoudig. Meld je via deze speciale vriendenlink aan bij Airbnb. Je ontvangt dan meteen automatisch 35 euro korting op jouw account! Om in aanmerking te komen moet je dus nieuw zijn bij Airbnb, óf een nieuw account aanmaken. Een account aanmaken bij Airbnb is erg eenvoudig. Meld jezelf snel aan via Facebook, of gebruik gewoon jouw e-mailadres.

Het reistegoed wordt vervolgens automatisch toegepast op jouw eerste reservering via Airbnb. Simpel toch? Het tegoed wordt een jaar voor je bewaard, meteen boeken is niet nodig. Je kunt het tegoed dus ook pas over 11 maanden uitgeven. Handig voor als je nog geen reisplannen hebt. Heb je eenmaal een accommodatie gevonden? Dan wordt de Airbnb kortingsbon automatisch afgetrokken van het totaalbedrag. Je zult dit zien in het betalingsscherm of checkout scherm.

Een fijne vakantie!

Meer gratis:

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Leave a Comment

Bucketlist: bezoek de Noordkaap!
Ga op roadtrip naar de Noordkaap via Voigt Travel en geniet in 1 of 2 weken van ruige landschappen, prachtige uitzichten en het Noorderlicht in het noordelijkste puntje van Europa!
Bucketlist: roadtrip Noordkaap!
Ga op roadtrip naar de Noordkaap via Voigt Travel en geniet in 1 of 2 weken van ruige landschappen, prachtige uitzichten en het Noorderlicht in het noordelijkste puntje van Europa!