#MijnCuraçao: Jouw tips maken mijn reis!

#MijnCuraçao

Nederland meets de Cariben. Wuivende palmbomen, spierwitte stranden, ruige kustlijnen, kraakhelder water, kleurrijke huisjes en nog een kleurrijkere bevolking. Mijn volgende reis komt nu wel héél dicht bij… Bestemming: Curaçao!

Travellust goes Curaçao!

Op maandag 24 november vlieg ik op uitnodiging van het Curaçao Tourist Board naar zonnig Curaçao. Ik zal een week lang verblijven in de upcoming wijk Pietermaai, bij Pietermaai Apartments. Eenmaal daar is het natuurlijk voor de hand liggend om op een strandstoel neer te ploffen en er niet meer af te komen, maar je snapt dat ik daar veel te nieuwsgierig voor ben. Ik wil Curaçao op alle mogelijke manieren ervaren. Wat ik hoop te vinden? Een indrukwekkende en kleurrijke cultuur, ruige natuur, unieke plekjes om te relaxen, fijne lokale restaurantjes, smakelijke gerechten, idyllische strandjes en bijzondere activiteiten. En daar heb ik jouw hulp bij nodig!

Help mij verrassend Curaçao ontdekken

Dit keer reis ik anders dan anders. Mijn daginvulling op Curaçao zal volledig bepaald worden door… jullie! Jullie bepalen mijn reis, ik laat me leiden! Hoe? Vanaf vandaag ben ik op Facebook, Instagram en Twitter te volgen via #mijncuraçao. Via deze kanalen zal ik Curaçaokenners, fans en locals om tips en tricks vragen. Ik ben benieuwd naar unieke tips, die mij de verrassende kant van Curaçao laten zien. Bezienswaardigheden, activiteiten, weetjes en stranden die wellicht niet bij de grote massa bekend zijn, maar wel het ontdekken waard zijn. Dé must-do’s voor de perfecte Curaçao ervaring!

Heb jij dé ultieme tip? Deel deze dan via #mijncuraçao en zorg ervoor dat ik een onvergetelijke week tegemoet ga!

Deze reis wordt mogelijk gemaakt door het Curaçao Tourist Board

Curaçao

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 gedachten over “#MijnCuraçao: Jouw tips maken mijn reis!”