Korting: Goedkoop hotel in o.a. Lissabon, Marrakesh en Madrid!

goedkoop hotel lissabon

goedkoop hotel lissabon
Ik heb een leuke actie gezien die ik met jullie wil delen! Tot 17 april is er namelijk een hele fijne actie via kortingscode.nl: tot 50% korting op alle Accor Hotels! Onder Accor vallen onder andere alle hotels van Ibis, Novotel en Mercure. Normaal gesproken ben ik meer iemand van de hostels en kleine hotelletjes, maar ik heb ooit eens in Parijs in een Ibis hotel gezeten en dat is prima bevallen qua comfort en budget! Hotel Ibis Porte de Bercy zat aan de rand van Parijs maar wel vlakbij een metrostation waarmee ik binnen een kwartier in het centrum zat!

Hoe werkt de actie?

Klik op deze link en klik vervolgens op ‘pak code & open site’. Je komt dan op een speciale kortingspagina en hoeft verder géén code meer in te vullen. Het is wel even zoeken omdat de keuze zo groot is, maar vooral de Ibis Budget hotels zijn de moeite waard om te bekijken: je vind al twee-persoonskamers vanaf 29 euro per nacht!

Ik heb alvast wat voorwerk gedaan en let vooral eens op hotels in Madrid (onder de 40 euro per kamer), Marrakesh (onder de 30 euro per kamer) en Lissabon (onder de 30 euro per kamer) Goede deals! De 2=1 actie die voor Duitsland en Oost-Europa vind ik persoonlijk wat minder, aangezien het enkel geldt op een verblijf van twee nachten. En dat is voor de meeste reizigers natuurlijk net iets te kort.

Interesse? Wees dan snel: de actie loopt tot 17 april 2014!

foto: Lissabon (vakantiearena.nl)

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

Altijd handig die actie codes, jammer dat je ze pas als laatste in kunt vullen.

Leave a Comment

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!