HOTSPOT: Zeller Bistro, Boedapest

Zeller Bistro Budapest

Zeller Bistro Budapest

Wanneer ik een leuke stad bezoek en inspiratie wil opdoen wat betreft leuke restaurantjes, dan check ik altijd even de app van Tripadvisor. Zo ook die ene keer dat met drie vriendinnen naar Boedapest ging. Zeller Bistro stond hoog genoteerd en wat ik las sprak mij aan. De hoogste tijd voor een lunchbezoek!

(Fotobijdrage van vriendinnetje Corine Nap (Oh Belle), Zeller Bistro en mezelf)

Verrassend en uniek

Zoals de meeste restaurants in Boedapest, zit ook Zeller Bistro verstopt in een doodnormale straat achter een nog normalere muur. Er zijn geen ramen met dinerende gasten die verklappen hoe gezellig het is en je een glimp geven van de uitstraling van het restaurant. Er is enkel een deur.

En hoe leuk is het achter die deur! Het interieur van Zeller valt meteen op. Het doet mij aan niets anders herinneren. Fijn, dat betekent dat ze erin geslaagd zijn een unieke uitstraling te creëren. Zeller is nog géén jaar oud en oogt fris, puur, licht maar tegelijkertijd erg sfeervol.

Vriendelijk worden we ontvangen en naar onze tafel gebracht. Op een oprechte manier, niet gemaakt. Wat opvalt zijn de witte, papieren placemats en de kleurpotloden. We worden uitgenodigd om creatief te zijn terwijl we wachten op ons gerecht en genieten van een homemade welkomsdrankje. Een groot aantal creaties van gasten die ons voorgingen hangen aan de stenen muur. Wat een grappig idee!

Zeller Bistro BudapestPuur

Niet alleen de uitstraling en service is puur, maar ook de gerechten. De gerechten zijn Hongaars en alle producten komen van lokale boeren en leveranciers, veelal vanuit de omgeving van Boedapest en het Balatonmeer. Zelfs de wijnen komen uit de omgeving. Het eten is simpel maar prachtig opgediend. Geen opsmuk, gewoon goed. Eén minpunt: de porties zijn redelijk klein. Daarentegen zijn de prijzen niet hoog en smaakt het eten heerlijk. Reden genoeg dus om optimaal te genieten en gewoon een voor-, hoofd- én nagerecht te bestellen! Jum!

Zeller Bistro BudapestContact

Zeller Bistro  | Izabella utca 36-38 | Boedapest 1077, Hongarije | zellerbistro@gmail.com | +36 30 651 0880
Zeller Bistro heeft geen website maar wel een populaire facebookpagina.

Fotobijdrage van vriendinnetje Corine  (Oh Belle), Zeller Bistro en mezelf.

Lisette | Oprichter Travellust.nl

Hi! Mijn naam is Lisette en op Travellust.nl deel ik mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotografie! Waar ik warm van word? Eindeloze road trips, vreemde culturen, ongerepte natuur, backpacken, duizelingwekkende steden en hidden gems. Reis mee voor een flinke dosis reisinspiratie!

Blog Comments

Wauw, ziet er inderdaad als een terechte hotspot uit. Boedapest staat op ’t lijstje, dus deze neem ik mee!

Leuk dat je er wat aan hebt! Zeker een bezoekje waard :)

Boedapest lijkt me prachtig, daar wil ik nog graag heen. Deze spot zal ik dan ook zeker onthouden, klinkt tof! Ik krijg er honger van ;-)

Doen! Boedapest is echt superleuk en ook nog eens goedkoop! Er staan nog meer Boedapest-blogjes op de site dus check die even voordat je gaat! ;)

Leave a Comment

Bucketlist: bezoek de Noordkaap!
Ga op roadtrip naar de Noordkaap via Voigt Travel en geniet in 1 of 2 weken van ruige landschappen, prachtige uitzichten en het Noorderlicht in het noordelijkste puntje van Europa!
Bucketlist: roadtrip Noordkaap!
Ga op roadtrip naar de Noordkaap via Voigt Travel en geniet in 1 of 2 weken van ruige landschappen, prachtige uitzichten en het Noorderlicht in het noordelijkste puntje van Europa!