WINACTIE: Overnachting voor Twee bij Townhouse Hotel, Maastricht

winactoe Townhouse Hotel Maastricht

Townhouse Designhotel, Maastricht

*DEZE WINACTIE IS GESLOTEN*

Yeah! Ik ben blij, want ik mag iets weggeven! Twee dagen geleden schreef ik deze post over Townhouse Designhotel: een heerlijk hotel in heerlijk Maastricht. En je raad het al, mijn winactie heeft hier alles mee te maken!

WIN WIN WIN!

In samenwerking met het Townhouse Desighotel verloot ik een overnachting voor twee personen bij Townhouse Designhotel Maastricht*! Dit trendy viersterrenhotel is gelegen tussen het Centraal Station en het centrum, in de hippe wijk Wyck. Een perfecte uitvalsbasis om Maastricht te ontdekken!

Wat moet je doen?

Het is niet moeilijk om mee te doen, alleen even deze twee stappen volgen:

Stap 1: Like de facebookpagina van Travellust.nl (liken kan HIER).
Stap 2: Laat in een reactie onder het betreffende facebookbericht weten met wie jij graag zou wiillen genieten van een overnachting bij Townhouse (reageren op het facebookbericht kan HIER).

Wie weet loop jij binnenkort met vriend, vriendin, moeder, broer, oma of buurman door de gezellige straten van deze Limburgse stad! Op zondag 17 augustus zal de winnaar bekend worden gemaakt via Facebook. Wil je alvast genieten van enkele leuke hotspots van Maastricht, kijk dan snel hier.

Kijk voor meer informatie over Townhouse Designhotel op de website. Klik hier voor alle extra services en faciliteiten. Benieuwd naar mijn blogpost over dit hotel? Lees dan mijn artikel ‘Hotel: Townhouse Desighnotel, Maastricht’. In dat artikel geef ik je tevens een fijne kortingscode; alvast een troostprijs voor de verliezers. ;)

Laat je hieronder even weten of je meedoet?

*Op basis van beschikbaarheid.

Winactie Townhouse Hotel MaastrichtDeze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Townhouse Designhotel, Maastricht.

 

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

Wat een te gekke winactie! Hier doe ik graag aan mee!

Leuk dat je mee wilt doen! Ik zie je reactie op FB wel verschijnen. Dan gooi ik je naam in de hoge hoed ;)

Ik doe mee hoor! Volgens mij heb ik je tijdje geleden al geliked op facebook dus zal even reageren.

Jaaa je volgde me inderdaad al een tijdje op Facebook. Leuk dat je meedoet!

Leuke actie Lisette!!

Jaaa dat vind ik nou ook!

Tof Lisette, prachtig in Maastricht, dus ik doe graag mee!

Leuk dat je meedoet! Dat wordt een wereldreis vanuit Leeuwarden, Marcella :D

Leuk! Uiteraard doe ik mee :)

Gezellig, Sandra!

Ik doe mee! *Wie niet waagt, wie niet wint!* :-)

En zo is dat! :)

Ik doe ook graag mee!

Leuk!! Via LauraVL op twitter gevonden :) ga kijken of het via mn telefoon lukt en anders morgen via de mac!

Jaaa, ik doe graag mee met deze leuke winactie! Maastricht staat al lang op de planning :-) Via Facebook volg ik je al en ik heb daar laten weten wie ik graag mee wil nemen!

Ja leuk dat je meedoet Esther!

Net meegedaan op FB, super leuke stad en zou er dolgraag weer eens overnachten! :)

Ik doe mee, ben een Limburgofiele wereldburger aan het worden …..

Ik doe mee hoor! Wat een heerlijk voorstel!

Natuurlijk doe ik mee :). Een weekendje Maastricht stond al op de planning voor eind oktober. Lijkt me tof hotel!

Maastricht; shoppen en lekker eten. Samen met Wilma. Natuurlijk doe ik mee. Gave actie

Hele mooie actie. Ik ga graag met mijn vrouw Gosia. Ik gun haar wel een dagje uit naar de mooiste stad van zuidelijk Nederland waar ze trouwens nog nooit is geweest.
Ik hoop wel dat ik dan ook mee mag om haar de mooiste plekjes in Maastricht te laten zien ;-)

Een overnachting in een design hotel in de bourgondische stad Maastricht . . wie wil dat niet.
Ik zou mijn man natuurlijk meenemen. Samen slenteren door de stad, genieten van heerlijk eten, de mensen en de cultuur en geschiedenis van Maastricht! Lijkt mij geweldig om dit met zijn tweetjes te kunnen ervaren.

Leuke actie hoor! Net meegedaan.

Net je blog ontdekt door deze actie, ga ik blijven volgen. Leuk!

Leuk dat je mijn blog hebt ontdekt en dat je meedoet!

ik heb deelgenomen, met heel veel plezier, want voor ons is Nederland echt het ideale land voor een weekendje weg : heel veel verschillende steden en sferen, mooie natuur en supervriendelijke mensen! Het hotel ziet er echt top uit, zoals we hier in België zouden zeggen : ‘met een hoek af’ (lekker gek)!

Net op fb verteld wie ik mee wil nemen. Lekker even weg is heerlijk!

Leuk dat je meedoet!

Wat zou dat gaaf zijn. Maastricht ziet er zo gezellig uit. Dat wil ik wel eens meemaken samen met mijn man.

Maastricht is ook écht gezellig! Leuk dat je meedoet!

Super leuke actie, ook ik doe graag mee!!!

Leuk dat je meedoet Ellen!

O leuk!! Ik hou van weekendjes weg, even niet aan de was te hoeven denken, of aan de badkamer die eigenlijk weer een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Gewoon even helemaal weg in een andere omgeving. Ik ga reageren:)

Heerlijk he, zo’n korte break in eigen land? Ik wens je veel succes met de winactie!

Wat een superleuke actie joh. Ik doe natuurlijk graag mee :-)! Ik volg je al langer via Facebook, maar heb ook een comment achter gelaten op de post.

Leuk dat je meedoet Wendy!

Leuke actie, ik doe mee en ga hier genieten met mijn vriend.

Succes Aniek! Nog even geduld, zondag wordt de winnaar bekend gemaakt!

Wat een verwennerij zou dat zijn. Ik doe graag mee en hoop op een kansje. Maastricht “Rules” en is topgezellig. Je voelt je als een God in Frankrijk alleen VEEL dichter bij. :-)

Ik doe zeker even mee, er gaat niets boven een gezellig weekendje limburg

Hoi Lisette, wat een leuke winactie zeg! Jij bent goed bezig! Natuurlijk doe ik ook graag mee met de actie, want een nachtje Maastricht kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik heb al eens gelogeerd in het Townhouse Hotel en dat was zeker voor herhaling vatbaar. Met wie ik ga? Even kijken wie er de komende periode extra lief voor me is haha. Omdat vriendlief al zo vaak met me op pad mag, neem ik een lieve vriendin van me mee :)

Wauw!!! Wat zoy ik graag met mijn man Maastricht willen ontdekken en verkennen. De bezienswaardigheden de terrasjes restaurantjes en gezelligheid en shoppen niet te vergeten!

Ik zou graag eens met mijn vriendin Maastricht willen verkennen.

Wat een geweldige weggeefactie van u travellust.nl zeg, zomaar een overnachting voor 2 personen bij Townhouse Hotel Maastricht weggeven, wat een geweldige en heerlijk verwen prijs geeft u weg! Want zoiets mogen ontvangen blijft natuurlijk altijd een herinnering! Ik zou graag naar Maastricht willen samen met mijn vriendin en dan ook even naar Heerlen de plaats waar ik meer dan 10 jaar met heel veel plezier heb gewoond, dat wil ik mijn vriendin graag laten zien.. Ik woonde daar toen samen met mijn ex-vrouw en nu woon ik weer in Zuid-Holland maar ik mis Limburg nog steeds hoor! Ik wens iedereen heel erg veel succes met meedoen!

Leave a Comment

Reistip: Nordic Nomads!
Reis per 4x4 met daktent via een spectaculaire, uitgestippelde route langs de mooiste plekken van IJsland of Noorwegen!
REISTIP: NORDIC NOMADS!
Reis per 4x4 met daktent via een spectaculaire route langs de mooiste plekken van IJsland of Noorwegen!