WINACTIE: Overnachting voor Twee bij Townhouse Hotel, Maastricht


Townhouse Designhotel, Maastricht

*DEZE WINACTIE IS GESLOTEN*

Yeah! Ik ben blij, want ik mag iets weggeven! Twee dagen geleden schreef ik deze post over Townhouse Designhotel: een heerlijk hotel in heerlijk Maastricht. En je raad het al, mijn winactie heeft hier alles mee te maken!

WIN WIN WIN!

In samenwerking met het Townhouse Desighotel verloot ik een overnachting voor twee personen bij Townhouse Designhotel Maastricht*! Dit trendy viersterrenhotel is gelegen tussen het Centraal Station en het centrum, in de hippe wijk Wyck. Een perfecte uitvalsbasis om Maastricht te ontdekken!

Wat moet je doen?

Het is niet moeilijk om mee te doen, alleen even deze twee stappen volgen:

Stap 1: Like de facebookpagina van Travellust.nl (liken kan HIER).
Stap 2: Laat in een reactie onder het betreffende facebookbericht weten met wie jij graag zou wiillen genieten van een overnachting bij Townhouse (reageren op het facebookbericht kan HIER).

Wie weet loop jij binnenkort met vriend, vriendin, moeder, broer, oma of buurman door de gezellige straten van deze Limburgse stad! Op zondag 17 augustus zal de winnaar bekend worden gemaakt via Facebook. Wil je alvast genieten van enkele leuke hotspots van Maastricht, kijk dan snel hier.

Kijk voor meer informatie over Townhouse Designhotel op de website. Klik hier voor alle extra services en faciliteiten. Benieuwd naar mijn blogpost over dit hotel? Lees dan mijn artikel ‘Hotel: Townhouse Desighnotel, Maastricht’. In dat artikel geef ik je tevens een fijne kortingscode; alvast een troostprijs voor de verliezers. ;)

Laat je hieronder even weten of je meedoet?

*Op basis van beschikbaarheid.

Winactie Townhouse Hotel MaastrichtDeze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Townhouse Designhotel, Maastricht.

 


Over Lisette | Travellust.nl

Hi! Mijn naam is Lisette en op Travellust.nl deel ik mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotografie. Momenteel reis ik als digital nomad de wereld rond. Waar ik warm van word? Exotische culturen, ongerepte natuur, backpacken, road trips, duizelingwekkende steden en hidden gems. Reis mee voor een flinke dosis reisinspiratie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

45 gedachten over “WINACTIE: Overnachting voor Twee bij Townhouse Hotel, Maastricht