Cultuur, luxe en gastronomie in Amsterdam (+WIN!)

  • Home
  • Europa
  • Cultuur, luxe en gastronomie in Amsterdam (+WIN!)
fuze tea winactie
fuze tea winactie

Bij reizen ervaar je elke plek weer op een unieke manier. Het is een samensmelting van verschillende factoren: van smaak tot geur, van geschiedenis tot heden en van natuur tot cultuur. Een echte fusion! Op uitnodiging van Fuze Tea en Tripadvisor mochten wij mee op ontdekking in Amsterdam. 

Geen Rijksmuseum, het Anne Frank huis, of andere toeristische trekpleisters. Nee, we gingen van de gebaande paden naar de verborgen parels! En het allerleukste: jij kunt ook een Fuze Tea citytrip naar Amsterdam winnen! Daarnaast zijn er nog vele andere toffe reizen te winnen zoals citytrips naar Rome, Istanbul of Barcelona. Hoe? Dat lees je in dit artikel! 

The College Hotel

Het verblijf van de te winnen citytrip is bij The College Hotel: een prachtig negentiende-eeuws pand dat ooit als school diende. Wist je dat het Rijksmuseum in dezelfde periode is gebouwd? Er zijn daarom vele vergelijkingen te trekken. 

Het hotel is ontworpen met het historische karakter in het achterhoofd. De hoge plafonds, open haarden, het glas in lood bij de trappenhuizen: allemaal elementen die zorgen voor een combinatie van luxe en nostalgie. Wist je dat geen enkele van de 40 kamers in het hotel hetzelfde is? 

Het kan zomaar zijn dat je slaapt in de oude gymzaal of het vroegere geschiedenislokaal! In het restaurant staat de Caribische keuken centraal en kun je genieten van allerlei smaken met gedeelde fine-dining gerechtjes. 

college hotel restaurant
college hotel amsterdam
college hotel

Molen van Sloten

Op zoek naar een onbekende parel in Amsterdam? Bezoek Molen van Sloten! Deze in 1847 gebouwde molen is een provinciaal monument en helpt met het wegpompen van water. Deze nog werkende ‘poldermolen’ houdt Amsterdam West droog! Bijzonder toch?

Molen van Sloten is een van de weinige molens in Holland die je (bijna) iedere dag kunt bezoeken. Je krijgt een rondleiding door het indrukwekkende bouwwerk en je komt van alles te weten! Wist je bijvoorbeeld dat deze molen zo’n 60.000 liter water per minuut omhoog kan brengen? 

Een ander leuk feitje is dat de beroemde schilder Rembrandt deze molen vaak heeft geportretteerd op zijn werken, in deze omgeving was hij namelijk veel op pad en deed hij inspiratie op. We zullen niet alles verklappen, maar ervaar het zelf als jij de gelukkige winnaar bent van de Fuze Tea X Tripadvisor citytrip.

molen van sloten
molen amsterdam
molen sloten
molens amsterdam
rondleiding molen sloten

Restaurant Larette

Op zoek naar een heerlijk restaurant? Aan de Amsterdamse veemarkt dineerden wij bij Larette: een fijn stukje gastronomie om de citytrip mee af te sluiten! Shared dining at its finest. Ook hier ervaarden wijde samensmelting van het op reis zijn: de keuken heeft invloeden uit allerlei verschillende culturen en is een melting pot van gerechten uit alle hoeken van de wereld. Verschillende smaken, de een nog lekkerder dan de ander. 

Tip: het restaurant heeft een uitgebreid cocktail assortiment. Vraag de bediening om een cocktail met Fuze Tea – heerlijk verfrissend! 

Winactie: win een stedentrip voor twee personen!

Ben jij ook wel in voor een verrassende trip in eigen hoofdstad en klaar om Amsterdam vanuit een nieuw perspectief te ontdekken? Of kun je niet wachten om met een +1 naar één van de geweldige Europese hoofdsteden Rome, Barcelona of Istanbul te gaan? Fuze Tea heeft samen met Tripadvisor tot eind september een toffe winactie lopen! 

Scan de QR-code op je Fuze Tea product en meld je aan voor de winactie. Met een beetje geluk ben jij voor je het weet onderweg naar een onvergetelijke citytrip… Simple as that! Geen citytrip gewonnen? Niet getreurd, er zijn ook allerlei leuke Fuze Tea reis gadgets te winnen.

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Leave a Comment

Bucketlist: bezoek de Noordkaap!
Ga op roadtrip naar de Noordkaap via Voigt Travel en geniet in 1 of 2 weken van ruige landschappen, prachtige uitzichten en het Noorderlicht in het noordelijkste puntje van Europa!
Bucketlist: roadtrip Noordkaap!
Ga op roadtrip naar de Noordkaap via Voigt Travel en geniet in 1 of 2 weken van ruige landschappen, prachtige uitzichten en het Noorderlicht in het noordelijkste puntje van Europa!