WIN: een travel wallet van O MY BAG voor jouw volgende reis!

O my bag winkel

Ben jij hard op zoek naar een trendy tas of een andere reisessential, dan moet je bij O My Bag zijn. Dit Nederlandse merk staat bekend om hun hippe (rug)tassen, portemonnee’s, paspoort holders, laptophoezen en andere fashion items voor mannen en vrouwen. Met een item van O My Bag begin jij zeker stijlvol aan jouw volgende stedentrip, rondreis of zonvakantie. Helemaal leuk: via Travellust.nl kan jij een product van O My Bag winnen!

O My Bag Amsterdam: trendy, fairtrade én eco-vriendelijk!

O My Bag is een eco-friendly en fair trade merk dat gevestigd is in Amsterdam. Hun doel is om producten te ontwerpen die er niet alleen goed uitzien, maar ook een positief effect hebben op de wereld. My Bag ontwerpt alle producten in Nederland, die vervolgens op een duurzame manier gemaakt in India. Er wordt enkel gebruik gemaakt van lokale koeienhuiden, zodat het milieu niet onnodig wordt belast door het transport. De canvas-producten worden gemaakt van organisch katoen. Alle producten van O My Bag worden geproduceerd zonder chemicaliën. O My Bag zorgt er daarnaast voor dat de locals onder goede werkomstandigheden én voor een eerlijk salaris hun werk kunnen doen. Het merk de Brickfield School in Kolkata en The Loyal Workshop, een organisatie die vrouwen uit de prostitutie houdt. Een geweldige boodschap waar je als klant alleen maar blij van kan worden!

Zelf gebruik ik hun mooie lederen laptop sleeve al jaren ben nog steeds verliefd als ik hem tevoorschijn haal. Maar natuurlijk heeft het merk nog veel meer mooie items. Bekijk hier het gehele assortiment van O My Bag en lees hier meer over de duurzame manier van werken van O My Bag.

O MY BAG WINACTIE: win een travel wallet voor jouw volgende reis!

Mei is travel maand bij O My Bag en ze zetten daarom hun reisproducten graag extra in de spotlight! Extra fijn: ik mag daarom een travel wallet weggeven aan een van jullie! De travel wallet van O My Bag is veel meer dan alleen een portemonnee. Al je belangrijke essentials passen er namelijk makkelijk in, zoals je paspoort, telefoon en belangrijke reisdocumenten zoals je vliegticket. Zo is je handbagage goed georganiseerd en heb je alles bij de hand om je reis zonder stress én stijlvol te beginnen. De travel wallet heeft een waarde van 79,- euro en is er in vier verschillende kleuren. Zelf ben ik helemaal fan van de camel variant. Of kies je liever voor rood, navy, natural of zwart? Hoe dan ook, jij begint je volgende reis super trendy én eco-friendly!

Wil jij kans maken? Zo doe je mee:

Ben jij net zo’n fan van de items van O My Bag en wil je kans maken op de travel wallet? Volg dan deze twee stappen om mee te doen met je O My Bag winactie:

  1. Laat onder deze Facebookpost weten naar welke reisbestemming jij de travel wallet graag wilt meenemen én tag een persoon met wie je op reis wilt,
  2. Volg O My Bag op Instagram!

De O My Bag winactie loopt tot en met donderdag 31 mei. De winnaar wordt willekeurig gekozen en zal via een privébericht op Facebook op de hoogte worden gebracht. Zijn of haar naam zal daarnaast in dit artikel gepubliceerd worden. Doe dus direct mee om kans te maken!

Update: De winnaar is bekend!

De winnaar van deze giveaway is Laura De Greef! Zij is zojuist op de hoogte gesteld via bovengenoemde facebookpost. Van harte gefeliciteerd met je travel wallet!

o my bag winactie

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

Haha, en wat nou als mijn eerstvolgende reis alleen is en niemand kan taggen? Maak ik dan sowieso al geen kans? :-(

Hoi Elodie, iedereen maakt kans! Het mag ook gewoon over een droomseizoen gaan, dus een reisje die je bijvoorbeeld met je beste vriendin zou willen maken, of met een familielid!

Ik ben gek op reizen en heb net een fantastisch reis achter de rug! Ik weet hoe belangrijk een travel wallet is. Mijn volgende bestemming is met de camper Europa door met mijn maatje Sjoerd.

Leuk dat je meedoet Aline! Ik zag je reactie op facebook ook, dus dat is helemaal goed!

Leave a Comment

Reistip: Nordic Nomads!
Reis per 4x4 met daktent via een spectaculaire, uitgestippelde route langs de mooiste plekken van IJsland of Noorwegen!
REISTIP: NORDIC NOMADS!
Reis per 4x4 met daktent via een spectaculaire route langs de mooiste plekken van IJsland of Noorwegen!