WINACTIE: High Tea voor Twee bij Townhouse Hotel, Maastricht

  • Home
  • Europa
  • WINACTIE: High Tea voor Twee bij Townhouse Hotel, Maastricht
High Tea Maastricht

High Tea Maastricht

* DEZE WINACTIE IS GESLOTEN*

Nu de zomer dan toch echt voorbij is wordt het weer tijd voor knusse, warme gezelligheid. Binnen genieten terwijl het buiten guur en donker is. En wat hoort daar bij? Juist, een high tea! Helemaal gratis en voor niets, te winnen via mijn blog!

WIN WIN WIN!

Een tijdje geleden bezocht ik het mooie Maastricht, waar ik overnachtte in het hippe Townhouse Hotel. Namens dit hotel mag ik iets weggeven! Win nu via Travellust.nl een compleet verzorgde High Tea voor twee personen (ter waarde van 24,95 per persoon)! Geniet met zijn tweeën van heerlijk zoete en hartige lekkernijen in de gezelligste stad van het zuiden!

Wat moet je doen?

Meedoen is simpel! Laat in een reactie onder het betreffende facebookbericht weten met wie jij graag zou wiillen genieten van een High Tea bij Townhouse (reageren op het facebookbericht kan HIER). Als je dat doet, doe je automatisch mee! Makkelijk toch?

Ik zou het trouwens extra leuk vinden als je Travellust volgt op Facebook! Dan blijf je op de hoogte van andere fijne winacties, bijzondere plekjes en handige reistips. Wie weet geniet jij binnenkort van deze culinaire traktatie in het altijd gezellige Maastricht! De actie loopt tot en met zaterdag 25 oktober. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt. Houd de facebookpagina dus goed in de gaten en wie weet breng jij binnenkort een bezoek aan het gezellige zuiden.

Benieuwd naar het Townhouse Designhotel? Bekijk de website of lees mijn blogpost over dit hotel.

VOOR IEDEREEN: 10% korting!

Win je de High Tea en wil je je er graag een weekendje Maastricht aan koppelen, of heb je sowieso al plannen om naar Maastricht te gaan? Maak dan gebruik van mijn fijne kortingscode! Gebruik je bij een telefonische boeking de actiecode TRAVELLUST, dan krijg je 10% korting op een willekeurige boeking! De kortingscode is geldig t/m 31 december 2015.

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

wij zijn 45 jaar getrouwd ik wil mijn vrouw eens verassen

Leave a Comment