WINACTIE: Win een Kekke Camerariem!


Winactie Kekke Camerariem

*DEZE WINACTIE IS GESLOTEN*

Gisteren heb ik de winnaar van een overnachting in Maastricht bekend gemaakt en nu mag ik alweer een andere leuke winactie aankondigen! Dit keer verloot ik een hele hippe gadget voor fotografie-freaks: een Kekke Camerariem!

WIN WIN WIN!

In samenwerking met KekkeCamerariem.nl verloot ik een Kekke Camerariem naar keuze! KekkeCamerariem.nl verkoopt hippe camerariemen in tientallen verschillende prints en kleuren. Zo maak je van je camera een uniek fashion item! Een tijdje geleden schreef ik een review over mijn Kekke Camerariem. Ik koos voor riem ‘Afrokek’. Lees hier mijn review!

foto's: kekkecamerariem.nl

Wat moet je doen?

Je wilt meedoen? Leuk! Het is niet moeilijk om mee te doen, alleen even deze drie stappen volgen:

Stap 1: Like de facebookpagina van Travellust.nl (liken kan HIER),
Stap 2: Like de facebookpagina van KekkeCamerariem.nl (liken kan HIER),
Stap 3: Laat in een reactie onder het betreffende facebookbericht weten dat je meedoet! (reageren kan HIER).

Makkelijk toch? Wie weet kan jij binnenkort je camera opfleuren met een hippe riem naar keuze! De actie loopt tot en met donderdag 4 september. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt via Facebook. Wil je alvast neuzen tussen de verschillende riemen? Ga naar KekkeCamerariem.nl en bepaal welke riem jouw favoriet is!

Mijn Canon EOS 60D met de nieuwe camerariem AfroKek

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met KekkeCamerariem.nl.

Wil je geen artikel van Travellust missen? Volg Travellust dan via TwitterFacebookBloglovin of Instagram.


Over Lisette | Travellust.nl

Hi! Mijn naam is Lisette en op Travellust.nl deel ik mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotografie. Momenteel reis ik als digital nomad de wereld rond. Waar ik warm van word? Exotische culturen, ongerepte natuur, backpacken, road trips, duizelingwekkende steden en hidden gems. Reis mee voor een flinke dosis reisinspiratie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 gedachten over “WINACTIE: Win een Kekke Camerariem!