Maak je smartphone travel proof! + win

telefoon gadgets voor op reis

telefoon gadgets voor op reis

Hoewel ik mijn telefoon in het verleden het liefst niet aanraakte als ik op reis was, merk ik toch dat ik daar de laatste tijd echt niet omheen kan. Vooral voor Travellust.nl ben ik verplicht om zo nu en dan een reiskiekje te posten op Instagram of Facebook. Daarnaast gebruik ik mijn telefoon ook om de weg te vinden of even snel op internet te zoeken naar de beste restaurants van de stad. Maar hoe maak je je telefoon nou travel proof? Ik deel drie onmisbare telefoon gadgets voor op reis met je!

 Powerbank

Ik vind het een ramp als mijn telefoon uitvalt net wanneer ik in de auto zit en mijn telefoon als navigatiesysteem dient, of net wanneer ik die ene geweldige foto wil maken. Met mijn powerbank is dat probleem gelukkig verleden tijd. Deze draadloze oplader heeft een handig formaat en neem je dus makkelijk in je tas overal mee naar toe. Dan kom jij op reis in ieder geval niet meer voor verrassingen te staan!

Telefoonhoesje

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik aardig ruig met mijn smartphone om ga. Thuis gebruik ik dan ook geen telefoonhoesje maar op reis kan dit wel erg handig zijn, al is het maar om je telefoon te beschermen tegen zandkorrels als je op een bountystrand ligt. Je hebt hoesjes in verschillende soorten en maten, waaronder hoesjes die tegelijkertijd als portemonnee dienen, zodat je al je belangrijke spullen bij elkaar hebt! Handig!

Selfiestick

Aan de ene kant is het enorm fout, maar toch kan ik niet zonder: een goede reisselfie! Om niet alleen een groot hoofd in beeld te hebben maar ook nog een beetje een achtergrond te zien is een selfiestick een must voor op reis, vooral als je met een grote vriendengroep bent. Zelf heb ik een selfiestick met ingebouwde afstandsbediening. Via bluetooth staat deze verbinding met je telefoon, waardoor je met één druk op de knop een selfie kunt maken, zonder gedoe met zelfontspanners. Smile!

Win!

Ik mag een shoptegoed* van maar liefst 50,- euro weggeven, te besteden bij Smartphonehoesjes.nl! Naast honderden telefoonhoesjes verkoopt deze webshop ook autoladers, speakers, selfiesticks, smartphone fotolensjes, sportarmbanden, powerbanks, geheugenkaarten en nog veel meer!

Hoe doe je mee? Volg deze twee stappen!

  1. Like deze Facebook post op facebook,
  2. Laat onder dit artikel weten wat jouw favoriete telefoongadget is!

De winactie loopt t/m 26 augustus 2015. Daarna ontvangt de winnaar persoonlijk een mail. Vul bij stap 2 dus een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan bereiken mocht je gewonnen hebben!

Wat is jouw favoriete telefoongadget voor op reis?

* het shoptegoed moet in één keer opgemaakt worden en is drie maanden geldig.

 

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

Goedemorgen. Ik kan ook echt niet zonder externe lader. Als je continue foto’s maakt onderweg, trekt de batterij echt snel leeg. Mijn favoriete gadget is dus ook echt de powerbank. Ik kan niet zonder. Ook altijd handig als je onverwacht weg gaat en de batterij al half leeg is van een dag werken. Verder vind ik het altijd erg fijn om een hoesje met kaarthouder te hebben, zodat ik mijn pasjes altijd binnen no-time tevoorschijn kan toveren. Een selfie-stick gebruiken heb ik soms ook nog wel moeite mee hoor, maar op vakantie zie je iedereen er mee lopen, haha. Dus dan valt het wel mee gelukkig. Ik doe heel graag mee. Mijn hoesje is wel aan vernieuwing toe! :)

Leuke winactie! Door mijn vele reizen is mijn telefoonhoesje nodig aan vervanging toe.. Dus laat ik eens een poging wagen ;). Mijn favo gadget zijn toch echt mijn simpele oordopjes. Ik kan echt niet zonder muziek op reis.. Vind het ook heerlijk om me soms even af te zonderen na een drukke dag oid. Maar ook met mijn sportarmband ben ik erg blij.. :)

Mijn favoriete gadget is mijn headset. Om lekker muziek te luisteren in het vliegtuig, de bus of de trein.

Ik zou kiezen voor een powerbank. Deze heb ik nog niet, maar wel hard nodig!

Supertoffe actie! Mijn favoriete travelgadget is een bluetooth speaker, zo fijn als je ’s avonds gezellig muziek wilt luisteren. Daarnaast zijn er zoveel handige gadgets: power erbank, externe lenzen voor de camera van je mobiel, selfiestick/statief met afstandsbediening. Ik kan niet kiezen!!

Leuke win-actie! Ik heb de post op FB in ieder geval al geliked. :-)

Mijn favoriete telefoongadget is toch wel m’n bluetoothspeaker voor onder de douche. Daarmee kan ik gewoon muziek luisteren terwijl ik sta te douchen. Ik neem ‘m stiekem ook altijd mee op reis, omdat ik gewoon niet zonder muziek kan.

Foto’s maken doe ik ook altijd graag, maar van mezelf lukt niet altijd even goed, want ja, die selfiestick ontbreekt nog! ;)

Mijn favoriete gadget is een hoesje! Ik kan níét zonder, wil ook niet zonder!
Ik heb altijd zoiets van: als een telefoon valt, valt ‘ie goed en heb je met een beetje pech flinke schade. Niet verzekerd, dan kan je dokken. Die extra verzekering heb ik niet nodig, want met een hoesje kan ik mijn telefoon (bij wijze van) met gerust hart laten vallen. Een hoesje voorkomt een hoop drama :) En, een hoesje is (volgens mij) ook veel goedkoper van ’n verzekering. Of niet?!

Stel je voor… Je staat op een prachtig strand in India. Je ziet rumoer ontstaan aan het rand van het water en loopt er naar toen te zien wat er aan de hand is. Een jongen stapt opzij en voor je voeten zie je een prachtige zeeschildpad liggen, duidelijk in nood want om zijn prachtige kopje zit een stuk plastic gekronkeld. Even weet je niet wat je moet doen maar dan herinner je je het bord aan het begin van het strand. Er zit een schildpad reddings- en opvangcentrum vlakbij! Je rent terug en staat met je telefoon paraat om het nummer te bellen. Shit… Nog maar 2% batterij. Je neemt de gok en belt… Je legt uit wat er aan de hand is en terwijl je op antwoord wacht hoor je ineens niets meer. Je kijkt naar je telefoon en… &@#%! Dat stomme ding is leeg! Ja, dat is natuurlijk zwaar balen, zeker als je de enige bent met de mogelijkheid om te bellen. Gelukkig weten andere omstanders raad met het arme diertje en komt hij er redelijk zonder kleerscheuren vanaf en zie je hem even later verdufd maar kordaat in zee verdwijnen.

Moraal van dit verhaal: een powerbank is een geniale uitvinden en ik kan niet zonder! Dit is maar een van de verhalen waarin mijn batterij het net op het cruciale moment begeeft. (minder dramatisch, als je telefoon uitvalt net wanneer je het telefoonnummer van die knappe local aan het invoeren bent. Gelukkig bestaat er dan nog zoiets als een pen ;))
Mijn oude powerbank heeft het net begeven en met een smartphone van drie jaar oud is die eigenlijk wel heel hard nodig >_<

Zonder enige twijfel mijn telefoonhoesje. Deze is ook dringend aan vervanging toe na meerdere valpartijen :)

mijn favoriete gadget is zekerweten mijn hoesje. Ik ben nogal motorisch beperkt en ben zelfs in staat mijn telefoon tegen een muur te klappen terwijl hij nog in mijn hand zit, zo overleed telefoon #4. Hoesjes werken natuurlijk niet 100 % maar het scheelt een hoop. De gadget die ik het liefst nog wil hebben is een powerbank voor op vakantie

Voor mij is dat inderdaad een telefoonhoesje (een lelijk zwart ding) omdat ik mijn smartphone overal en altijd laat vallen. Gelukkig overleeft hij het steeds. Maar ik denk dat ik binnenkort toch aan de selfiestick ga… het ziet er wat dubieus uit, maar ja, ik wil ook als ik alleen op reis ga mezelf op de foto zetten. Zónder dat ik daarvoor gekke capriolen moet uithalen om goed op de foto te staan zonder raar hoofd :)

Op vakantie kan ik echt niet zonder een powerbank! Tijdens het reizen raakt je telefoon snel leeg en dan is het ideaal om hem onderweg op te kunnen laden met een powerbank. Ik heb er dan ook altijd 2 bij me! Moet ik alleen niet vergeten ze op te laden ;)

Leuke winactie! Mijn nieuwe telefoon kan wel een nieuw telefoonhoesje gebruiken, maar mijn favoriete reisgadget is toch wel de powerbank! Ik moet altijd bereikbaar zijn (vind ik zelf) en ik moet ook altijd foto’s kunnen maken (vind ik ook zelf)… Heerlijk!

Het was een drama om voor mijn telefoon (Acer Liquid Jade Z) een hoesje te vinden, maar wonderbaarlijk genoeg zit er nu toch een hoesje omheen. Dat blijft toch wel mijn favoriete item (al is het maar omdat ik het ding zo’n 10x per maand uit mijn handen laat vallen…) Hoewel ik het altijd heel komisch vond om te zien hoe Aziaten elkaar met die selfiesticks aanvallen om foto’s te kunnen maken moet ik er zelf inmiddels ook aan geloven als ik alleen op reis ben. Zo’n selfiestick met bluetoothverbinding lijkt me dan een ideale oplossing, dus dat zou wel een favoriet kunnen worden!

Ik vind een goede bescherming van mijn telefoon ontzettend belangrijk dus mijn favoriete telefoongadget is een stevige hoes. Daarnaast is een selfiestick reuze handig, geen geklungel meer.
Kortom: ik maak graag kans.

Oh ohhhhh wat bleek die gekregen powerbank deze zomer handig te zijn, ik kan echt niet meer zonder!
De powerbank is dus met stip mijn favoriete telefoongadget voor op reis.

Nu maar duimen, kan wel een nieuw telefoonhoesje en extra powerbank gebruiken….

groeten,
Grete Karina

Mijn ideale smartphone gadget is een portable speaker. Ik kan me geen beter tijdverdrijf voorstellen dan met een paar vrienden te relaxen in een park of op het strand terwijl je luistert naar je favoriete tracks. En het mooiste is dat (mocht ik ‘m winnen) niet alleen ik maar ook mijn vrienden er profijt van hebben!

ik kan op vakantie echt niet zonder mijn headset….
om in het vliegtuig en in de hele wereld overal ongestoord en lekker hard naar mijn favo muziek te kunnen luisteren!

Wauw eerst en vooral leuke actie!
Ik heb momenteel een externe batterij gekocht voor mijn gsm die elk uur alweer plat is, ik moet zeggen dat was de beste aankoop die ik al heb gedaan! Superfijn zo een externe batterij, je neemt hem mee in je tas en wanneer het nodig is kan je je gsm even laten opladen waar je ook bent! Be er echt heel erg blij mee!

ik doe mee!
ik vind de powerbank echt superhandig! Zeker omdat mijn telefoon al bijna 3 jaar oud is en bijna 2 keer per dag opgeladen moet worden helaas.

ohja en de facebookpagina geliked; zoe louwerse

en het bericht natuurlijk ook!

Mijn favoriete telefoon gadget is toch zeker wel de selfiestick! :)

Hele leuke winactie! De hele dag door maak ik foto’s. Omdat mijn telefoon hier vrij snel van leeg gaat gebruik ik meestal aan het einde van de dag een powerbank.Want wat moet je nou zonder telefoon? Je zal maar net een bijzonder dier tegen komen, dat vergeef je jezelf niet snel. Op vakantie gebruik ik vaak een selfiestick zodat ik leuke foto’s kan maken, maar die niet heel standaard zijn, oke ik maak er ook selfies mee uiteraard. Maar toch vind ik het het leukst om er bijzondere foto’s mee te maken, bijvoorbeeld een foto die van boven wordt genomen. Helaas is deze tijdens mijn rondreis door Maleisië meegenomen door een aapje, toen ik even met andere dingen bezig was, oeps… Gelukkig was dit aan het einde van mijn rondreis en heb ik hem nog niet heel erg gemist. Maar voor mijn volgende vakantie zou hij heel erg goed van pas komen.
Van telefoonhoesjes ben ik echt een fan. Het liefst een stevige, waardoor je je telefoon ook kan laten vallen en er geen barst in je scherm zit. Soms zijn die best lastig te vinden..

Ik ga de deur niet uit zonder mijn powerbank, niks zo vervelend als je batterij op is en je net een foto wil maken of net iemand wil bellen!

Absoluut de powerbank!! Mijn telefoon is toe aan vervanging, batterij loopt enorm snel leeg.. maar laat dit nou net pas in januari kunnen… Over 3.5 week ga ik samen met een vriendin een maand naar Indonesië om te backpacken, DROOMREIS!!!
En dan is de powerbank toch echt wel perfect om in Indonesië niet verdwaald te raken als mijn telefoon weer eens uitvalt!

Ahhh ik ben te laat, wat jammer, leuke giveaway! Ik gebruik m’n telefoon eigenlijk best vaak op reis, vooral voor/met google maps althans! Verkeerd lopen gebeurd me zelden tot nooit meer haha.

Mijn faaavoriete telefoongadget voor op reis is zonder twijfel de “iHorn”, dit is een siciliconen speaker waar je je telefoon in kunt zetten. Op reis ontmoet ik altijd zo veel leuke mensen, en dan is het altijd heel leuk om samen naar muziek te kunnen luisteren! En het voordeel is dat deze super compact en licht in te pakken is, ideaal voor een light traveler zoals ik :)

Leave a Comment

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!