HOTSPOT: de lekkerste zoetigheden bij TaarT Maastricht

  • Home
  • Europa
  • HOTSPOT: de lekkerste zoetigheden bij TaarT Maastricht
TaarT, Maastricht

TaarT Maastricht

Tijdens mijn citytrip naar Maastricht heb ik gemerkt dat de stad veel leuke plekjes kent voor een hapje en drankje, maar ééntje is zo cute dat ik deze graag met jullie wil delen! Maak kennis met: TaarT!

Update augustus 2018: TaarT bestaat helaas niet meer.

TaarT Maastricht: bij opa en oma op de koffie

TaarT is, hoe kan het ook anders, een taartzaak in de Helmstraat, vlakbij het Vrijthof. Een ideale plek voor een sugarbreak tijdens een dagje shoppen of sightseeing in het ó zo leuke Maastricht.

Ik werd in één klap verliefd op het interieur van TaarT! Vintage meubels, ouderwetse tafelkleedjes… Je stukje taart wordt geserveerd op een ouderwets bloemetjes servies, zoals je die kent van je zondagse bezoek aan opa en oma. Heerlijk huiselijk dus, maar vooral lekker uniek.

Zoete zondes en hartige snacks

Bij TaarT serveren ze een ruime keuze uit zoete lekkernijen waaronder verschillende soorten taart en cupcakes. De keuze was moeilijk want alle taarten zagen er heerlijk uit. Bijna was mijn keuze gevallen op een groot stuk Raffaello TaarT maar omdat ik net een half uur eerder op het Vrijfthof al had genoten van twee bolletjes Italiaans schepijs (oeps), koos ik uiteindelijk toch voor iets hartigs: geitenkaas-spinazie quiche! Mijn vriend koos voor ook voor quiche, een Italiaanse variant met onder andere kaas, gehakt en tomaat. Dit in combinatie met een glas bubbels maakte het een perfecte afsluiter van een gezellig weekendje weg.

Kun je niet kiezen, dan biedt TaarT de Zoete Zonde aan: een proeverij van vier verschillende stukjes taart, petit four en/of cupcakes. Succes verzekerd! Ook leuk: je ben hier tevens aan het juiste adres voor een gezellige High Tea of een workshop taart maken.

TaarT, Maastricht

Contact

TaarT | Helmstraat 2A | 6211 TA, Maastricht | 043-7370054

Meer artikelen lezen over Nederland kan hier. Volg Travellust via Twitter, Facebook, Bloglovin of Instagram.

Lisette | Oprichter Travellust.nl

Hi! Mijn naam is Lisette en op Travellust.nl deel ik mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotografie! Waar ik warm van word? Eindeloze road trips, vreemde culturen, ongerepte natuur, backpacken, duizelingwekkende steden en hidden gems. Reis mee voor een flinke dosis reisinspiratie!

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!