Bestemming onbekend: op verrassingsreis met srprs.me!

srprs.me ervaringen
srprs.me ervaringen

Al eens van srprs.me gehoord? Via deze reisorganisatie geef je de touwtjes uit handen en boek je een reis naar bestemming onbekend! De meeste mensen fantaseren er wel eens over: zonder plan naar Schiphol rijden en in het eerste het beste vliegtuig stappen. Even weg van hier, op avontuur naar een onbekende plek. Maar eerlijk is eerlijk; dit ook écht doen gaat voor de meesten toch een tikkeltje te ver! Reisorganisatie srprs.me maakt het gelukkig allemaal een stuk makkelijker. Ik waagde de sprong, ging op stedentrip met srps.me en liet mij verrassen door het onbekende. Lees hier alles over srprs.me en mijn ervaringen!

Op verrassingsreis met srprs.me: mijn ervaringen!

Daar sta ik dan! Het is 7 uur in de ochtend en ik ben zojuist de vertrekhal van Schiphol binnen gelopen. Dit keer met meer reiskriebels dan normaal. De reden? Normaal gesproken weet ik waar ik heen vlieg, maar dit keer is de bestemming is een groot vraagteken! Met mijn bagage in mijn ene hand en een vrolijk gekleurde envelop van srprs.me in mijn andere, loop ik richting de vertrekborden. Nice, Wenen, Stockholm, Milaan, Athene… onze vlucht staat vast en zeker op deze borden, alleen weet ik nog niet welke het wordt. Spannend!

Na het ontvangen van het weerbericht een aantal dagen eerder (21 graden en zon!), kan ik mijn geduld nauwelijks bedwingen. Gelukkig hoeft dat ook niet langer want moment is eindelijk daar: ik scheur de envelop open, kras een code tevoorschijn en vul hem in via een speciale link via mijn telefoon. Jullie gaan naar…

srprs.me boeken ervaringen
verrassingsreis boeken ervaringen

Wat is srprs.me?

Reisorganisatie srprs.me biedt verrassingsreizen aan in alle soorten en maten. Het idee: srprs.me wilt de spontaniteit in het reizen terugbrengen. Hierbij draait het niet om de uiteindelijke bestemming, maar om de reis en het plezier an sich. Boek je bij srprs.me, dan laat je alle controle los, geef je srprs.me de touwtjes in handen en vlieg je naar bestemming onbekend! Het werkt eenvoudig: jij bepaald het type reis, de prijs, het aantal dagen en een datum, zij regelen de rest. Srprs.me is vooral bekend om de stedentrips, maar biedt daarnaast nog meer reizen aan zoals road trips, summer holidays, verre reizen en multi city reizen. Voor ieder wat wils!

Wil je liever iets meer controle hebt over de bestemming dan kan dat. Zo is namelijk mogelijk om te kiezen tussen Noord-, Oost, West of Zuid-Europa. Ideaal als je in de winter op zoek ben naar een Zuid-Europees zonnetje of om juist eens iets op stedentrip te gaan in het hoge noorden. Wil je steden uitsluiten omdat je er al bent geweest? Ook dat kan geregeld worden. Je leest er hier meer over. Zo wordt het misschien net een tikkeltje minder eng dan dat je van te voren dacht.

verrassingsreis srprs.me

Geen voorpret? Juist wel!

Bij het plannen van een reis is voorpret een onderdeel waar mensen vaak erg blij van worden. Zo ben ik ook altijd druk met het speuren naar de must do’s, gave restaurants en verborgen pareltjes. Ook bij srprs.me heb je de nodige voorpret, al is deze natuurlijk wel totaal anders dan anders! Zo’n drie weken voor de reis krijg je al wat kleine aanwijzingen binnen. Zo werd mij verteld welke maat mijn handbagage mocht hebben en hoe laat ik op het vliegveld moest zijn. De echte speurders die té nieuwsgierig zijn (waaronder ik) kunnen dan al meteen wat bestemmingen of luchtvaartmaatschappijen uitsluiten. Spannend!

Zo’n week van te voren ontvang je de grootste aanwijzing: het weerbericht! Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, want zo vallen er meteen al wat bestemmingen af én weet je voor welk weertype jij je koffer moet inpakken. Je ontvangt deze informatie via een link, waardoor je ook een dag voor vertrek nog kunt checken of het weer nog is veranderd. Zo kom je in ieder geval niet voor nog meer verrassingen te staan dan dat je al doet. En het speuren naar de leukste restaurants en must do’s? Daar kan je op Schiphol of na het landen gewoon mee beginnen!

ervaring srprs.me bestemmingen

Jullie gaan naar… Napels!

Ik vul de code in via de speciale link en op het scherm begint een klok af te tellen. De vijf seconden gaan niet snel genoeg voorbij maar daar is het verlossende woord dan eindelijk: jullie gaan naar… Napels! Ik ben helemaal in mijn nopjes, want de stad stond al tijden hoog op mijn bucketlist. Uiteindelijk blijkt het een hele goede keus. In drie dagen geniet ik van de stad van de pizza, beklim ik vulkaan Vesuvius en ontdek ik de ruïnes van Pompeï. Maar daarover later natuurlijk meer.

Niet alleen de stad is top, maar het hotel is ook dikke prima. Srprs.me had dit heerlijke hotelletje geregeld dat maar liefst een 9,1 scoort, in de buurt van gezellige restaurants en de bekendste bezienswaardigheden. Hier was ik van te voren nogal huiverig over, want ik heb zelf de ervaring dat je bij stedentrip-pakketreizen toch regelmatig een hotel krijgt die aan de rand van de stad gevestigd is. Gelukkig pakte het bij srprs.me erg goed uit. Al met al is mijn reis met srprs.me erg goed bevallen en is het een verrassend concept om jezelf of een ander cadeau te doen!

Winactie: win 1 van de 10 new places citytrips!

Momenteel heeft srprs.me een geweldige winactie lopen: je maakt namelijk kans op een van de 10 new places citytrips! Jij laat via srprs.me weten welke steden je al hebt gezien en zij sturen je naar een stad waar je nog nooit geweest bent. Het gaat om een citytrip van drie dagen, voor twee personen. Meedoen is simpel: je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten. Dat kan op de speciale actiepagina van srprs.me via deze link.

Lijkt een reis met srprs.me jou ook wel wat? Bekijk dan zeker even de website

welke steden srprs.me

Lisette | Oprichter Travellust.nl

Hi! Mijn naam is Lisette en op Travellust.nl deel ik mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotografie! Waar ik warm van word? Eindeloze road trips, vreemde culturen, ongerepte natuur, backpacken, duizelingwekkende steden en hidden gems. Reis mee voor een flinke dosis reisinspiratie!

Blog Comments

Super leuk concept blijf ik het vinden! Ik ben juist een ontzettende planner, maar daarom lijkt het me juist wel leuk om me een keer helemaal te laten verrassen. Napels lijkt me ook een hele fijne bestemming!

Staat ook nog op mijn verlanglijstje, vind het een gaaf concept! Lijkt me echt een leuke verrassing om te zien waar je uiteindelijk uitkomt :)

Hoi wat een verrassende bestemming! Ik ben dol op Italië en vooral ook het zuiden zoals de omgeving van Rome en Puglia (aanrader voor een rondreis Puglia), maar Napels vraag ik me toch steeds af ‘hoe veilig is het met die maffiosi wat je altijd hoort’ ? Is er veel te zien?

Gr. Babette

Puglia en Rome zijn inderdaad fantastisch! Napels is totaal anders dan Rome, niet zo gepolijst maar meer rauw. Erg leuk voor een stedentrip! En hartstikke veilig hoor.

Leave a Comment

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!