National Geographic Traveler Café (+ WIN!)

National Geographic Traveler Café

National Geographic Traveler Café

Na het succes van de eerste editie organiseert National Geographic Traveler op donderdag 6 november 2014 voor de tweede keer het Traveler Café! De uitgelezen kans om de fotografen, schrijvers en redactie van het grootste reismagazine van Nederland te ontmoeten!

Thema: Reizen en fotografie

De presentatie van de avond ligt ook dit keer in handen van Daphne Bunskoek. Het thema van de avond is ‘reizen en fotografie’. Raymond Rutting en Sacha de Boer geven een presentatie over hun reis door Guatemala, gemaakt in opdracht van National Geographic Traveler. Daarnaast zal natuurfotograaf Jasper Doest zijn ervaringen tijdens zijn baanbrekende reportage op Rottumeroog delen.

Een gezellige avond op een fijne locatie: Pllek, gelegen aan ’t IJ op de NDSM-Werf, in Amsterdam. De avond wordt afgesloten met een reisquiz waarbij een mooie prijs te winnen is! Benieuwd naar een kleine impressie van vorige editie? Bekijk de video!

Kom jij ook?

Helaas kon ik tijdens de eerste editie niet aanwezig zijn, maar deze keer ben ik er bij! Wil jij ook aanwezig zijn bij deze inspirerende en gezellige avond? Koop dan vóór 30 oktober kaartjes via het Facebook Evenement op de facebookpagina van National Geographic Traveler Nederland. Of… doe mee met mijn winactie!

Datum: Donderdag 6 november 2014
Aanvang: 17:30 uur. Programma duurt tot 21:00 uur
Locatie: Pllek, TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam
Toegangsprijs: €15,- (€10,- voor abonnees).

Win!

*Deze winactie is inmiddels gesloten*

In samenwerking met National Geographic Traveler mag ik twee gastenlijstplekken weggeven! Meedoen is heel simpel: laat hieronder een reactie achter! De actie loopt t/m dinsdag 14 oktober 2014. Daarna krijgt de winnaar een mailtje, dus vergeet niet je e-mailadres in te vullen. Wie weet zien we elkaar op 6 november!

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met National Geographic Traveler. 

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

JA JA wat een fijne winactie! Mijn drie favoriete dingen op één avond: Reizen, fotografie en Guatemala. Ik doe dus heel graag mee :)

Leuk! Succes!

Natuurlijk ga ik hier graag naar toe. Mijn vriend en ik zijn beide fanatieke reizigers en fotografen en ikzelf schrijf graag dus ik zeg: win-win?

Leuk dat je meedoet Bea!

Wauw het lijkt me onwijs gaaf om hierbij aanwezig te kunnen zijn, om inspiratie en tips op te kunnen doen. Die we dan kunnen gebruiken tijdens onze reis eind November naar Vietnam.

Gave reis heb je in het vooruitzicht! Mocht je tips nodig hebben, dan kan je altijd even mailen!

Lijkt me heel gaaf om bij te mogen zijn! Sowieso al vanwege de sprekers die er komen, maar ook de kans om de rest van de aanwezigen te spreken. Goed voor het netwerken :)

Zeker goed voor het netwerken! Leuk dat je meedoet en wellicht zien we elkaar!

Gaaaff!! Lijkt mij een goede avond om nog meer te leren over (reis)fotografie, zodat ik op mijn volgende reis mijn inspirerende momenten nog beter vast kan leggen!

Fijn dat je meedoet Marit! Succes!

Ja hoor, ik wil wel met je mee! Helemaal omdat ik misschien stage ga lopen bij dat tijdschrift. :-)

Wat een fijne stage lijkt me dat. Leuk dat je meedoet met de winactie!

Reizen & Fotografie >> I’m l

Leuk!

Ik heb ook een kaartje gekocht dus doe niet mee aan de winactie, ik heb er super veel zin in! Tis m’n eerste event sinds ik mn blog gestart ben, ben benieuwd!

Leuk, wellicht spreken we elkaar daar!

Fijne actie, ik ben er graag bij! Ik ben nog maar een rookie-blogger, maar ik maak graag een tripje naar Amsterdam om veel te leren en mensen te ontmoeten op deze bijzondere avond!

Leuk dat je meedoet Ester! En het zal vast wat leuke connecties opleveren!

Lijkt me super leuk! ik ga nog even kijken of het lukt.

Je moet komen hoor! ;)

Leuk! Samen met mijn zoon ons lekker een avondje onderdompelen in de zo bekende reissfeer met gesprekken over reizen en fotografie! Hij is pas 12 maar heeft al veel plekken gezien. Favoriet bij hem is India en dan het liefst slapen in een backpackershostel en maar lekker kletsen met andere travelers.
Zo’n leuke avond zou echt heel leuk zijn!

Leuk dat je meedoet Marijke! En wat gaaf dat je zoon zo’n reisfan is!

Juist omdat er zowel de afgelopen als de komende jaren door omstandigheden geen buitenland-reizen in (gaat) zit(ten), lijkt deze avond mij geweldig om toch even ‘helemaal weg’ te zijn. (Reis)fotografie tips zijn universeel, dus als amateur fotograaf zal ik zeer zeker baat hebben bij de tips & trucs waardoor ik hopelijk de NL-se natuur zodanig kan vastleggen dat het net zo spannend wordt als “exotische” landen.

Leuk dat je meedoet, succes! :)

Het lijkt mij de uitgelezen kans om mijn reisbuddy over te halen om naar Guatemala af te reizen! Ze is al enthousiast, maar heeft nog nét dat ene zetje nodig……..

Ohja hier wil ik graag heen! Nog geen kaartjes & als ik win hoop ik je daar te ontmoeten!

Een kaartje heb ik al, maar leuke actie!

Ik zie je daar :)

Lijkt me leuk om zoveel anderen te ontmoeten. Dus laat maar komen die kaarten

Super leuk en interessant!! Ik maak graag kans op kaartjes!

Heel leuk, ik zou ook graag willen gaan!

Leave a Comment

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!