MUST HAVE: Kekke Camerariem!

Mijn Canon EOS 60D met de nieuwe camerariem AfroKek

Erg leuk en praktisch hoor, die standaard camerariem van mijn spiegelreflexcamera, maar ik kan niet ontkennen dat de riem ietwat degelijk is. De hoogste tijd voor iets anders: een Kekke Camerariem!

 KekkeCamerariem.nl

KekkeCamerariem.nl is een bedrijfje uit Utrecht en verkoopt té leuke, hippe camerariemen met modieuze printjes. De riemen zijn van het merk Imo en worden handgemaakt in China. Aangezien de zomer op de loer ligt heb ik gekozen voor een vrolijk gekleurde kekke camerariem: AfroKek! De keuze was best lastig want er staan zóveel toffe prints op de website!

Mijn Canon EOS 60D met de kekke camerariem AfroKek

 

Ik heb de riem afgelopen weekend uitgetest en ik ben er zeer tevreden over! De binnenkant van de camerariem is van neopreen, een stof waar ook duikpakken van gemaakt worden. De stof schuurt niet en voelt super zacht aan, wat resulteert in een comfortabel draaggemak. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien is de riem iets langer dan de originele Canon camerariem. De breedte is hetzelfde. Op de website staat dat de riemen getest zijn op een draaggewicht van 80kg, dus er is geen twijfel over mogelijk dat de riem stevig genoeg is om de zwaarste camera’s te dragen!

Hoewel de riemen handgemaakt zijn, zijn ze zeer betaalbaar! De prijs: 34,95.

Ruim assortiment

Naast tientallen camerariemen van neopreen verkoopt KekkeCamerariem.nl ook camerariemen van katoen (29,95 euro). Deze riemen zijn iets smaller en hoewel ze ook te gebruiken zijn voor grote spiegelreflexcamera’s, worden ze voornamelijk aangeraden voor kleinere varianten.  Ook verkopen ze camera hand straps, lens pockets, tablet hoezen en cadeaubonnen.

foto's: kekkecamerariem.nl

 

Wil jij ook een Kekke Camerariem? Snuffel dan rond op KekkeCamerariem.nl! Je bestelling wordt binnen drie werkdagen kosteloos thuisbezorgd!

Kekkecamerariem.nl is ook te volgen via Facebook , Instagram en Twitter.

Wat vind je van mijn nieuwe aanwinst? Heb jij ook een bijzondere camerariem?

Volg Travellust via Twitter, Facebook, Bloglovin of Instagram.

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

Wat een leukertjes! Je maakt de camera zo wel echt persoonlijk, leuk!

Jaaa! Was moeilijk kiezen hoor, maar wellicht koop ik er gewoon voor elk seizoen één ;)

Ja, waarom niet!

Wat leuk zeg, staat een stuk leuker dan zo’n standaard zwarte riem!

Eens! En de kwaliteit is ook nog eens goed, dus dan is het nóg makkelijker om de saaie zwarte op de zolder te verstoppen!

Hoi,

Erg leuke camerariemen verkoopt dat bedrijfje!
Ik heb alleen een hele andere vraag.
Heb jij ooit gebackpackt met je spiegelreflex?
Zo ja, is dit praktisch en goed te doen?:)

Ik ga in de zomer backpacken in Zuid-Oost Azië en ik ben al geruime tijd aan het twijfelen of ik een spiegelreflex meeneem of niet..

Bedankt alvast!

Gave riemen he?

Ik heb mijn spiegelreflex nu een jaar en sinds die tijd 1 keer wezen backpacken (Maand Nicaragua). Ik heb getwijfeld, vanwege het gesjouw en de veiligheid (Midden-Amerika is wat onveiliger dan Azië) maar ik heb het er toch maar op gewaagd. Het was inderdaad af en toe een gesjouw in die hitte (ik had 2 lenzen mee) maar achteraf ben ik heel erg blij omdat de fotokwaliteit een stuk beter is. Ik had ook een compact camera mee, voor feestjes/stranddagen etc.

Jeetje wat supergaaf! Dat maakt je camera ineens een stuk vrolijker! Ik ga nu direct op hun site kijken en ook een leuke uitkiezen van mijn vakantiegeld :-) Soms moet je jezelf eens verwennen!
Je hebt trouwens een hele mooie uitgezocht!

Ik ben benieuwd welke je uitkiest Esther! Laat je het even weten? Die van mij is inderdaad super leuk, lekker kek ;)

Waarschijnlijk zitten deze ook een stuk lekkerder om je nek! En nog eens mooi =)

Ik heb deze nog niet urenlang om mijn nek gehad, maar vooralsnog vind ik deze fijner dan die van Canon!

Wat leuk!! HEBBUH!!!

Ga zeker is kijken op de website, leuke tip :)!

Inmiddels al gekeken? Wat vond je er van?

Super! Ik vind de jouwe het mooiste! :) Ik ga eens verder kijken in die winkel. Bedankt voor de tip!

Dan heb je een goede smaak ;) haha!

Leave a Comment

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!