Instagram: 22 foto’s van mijn reis naar Boedapest!

  • Home
  • Boedapest
  • Instagram: 22 foto’s van mijn reis naar Boedapest!

foto's boedapest

Dat Boedapest één van de leukste steden van Europa is, ontdekte in onlangs tijdens een citytrip naar deze Hongaarse stad. In vijf dagen ontdekte ik samen met drie vriendinnen alle hoeken van deze budgetvriendelijke en hippe bestemming. Boedapest bleek een aangename verrassing en werd in één klap één van mijn favoriete steden binnen Europa. Natuurlijk was ik ook hier weer actief op Instagram om de mooiste momenten vast te leggen en met mijn volgers te delen. Een samenvatting!

Mijn favoriete foto’s Boedapest op Instagram

Prachtige gebouwen, hippe winkeltjes, verscholen ruinbars: in Boedapest verveel je je geen moment. Ik fietste door het park en langs de rivier, staarde naar een prachtig uitzicht vanaf het Vissers Bastion en wandelde langs het spectaculaire parlementsgebouw. Boedapest bestaat uit de delen Boeda en Pest. Pest is het hippe deel van de stad. Hier vind je de meeste hotels en horeca. Boeda, aan de overkant van de rivier, is een stuk rustiger. Vanuit dit traditionele deel van de stad heb je een prachtig uitzicht over Boedapest en haar bijzondere architectuur.

Een aanrader om te doen in Boedapest, is een free walking tour. Je ontdekt via deze gratis wandeling niet alleen de mooiste plekken van de stad, maar krijgt ook nog eens de leukste achtergrondinformatie. Ontspannen doe je in een van de vele badhuizen die de stad rijk is. Vooral in de avond is dit een aanrader. Zo kun je vanuit het warme water genieten van de sterren boven je. Geniet daarna van een maaltijd in een van de vele gezellige restaurants en dans tot in de laatste uurtjes. Want ook stappen kan hier als de beste!

Een kleine samenvatting van mijn stedentrip Boedapest, samengebracht in 22 Instagramkiekjes. Meer tips voor een stedentrip Boedapest lees je hier. En Psst… Jullie kunnen me natuurlijk ook allemaalvolgen via instagram. Hier deel ik elke reis mijn ervaringen.

Lisette | Oprichter Travellust.nl

Hi! Mijn naam is Lisette en op Travellust.nl deel ik mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotografie! Waar ik warm van word? Eindeloze road trips, vreemde culturen, ongerepte natuur, backpacken, duizelingwekkende steden en hidden gems. Reis mee voor een flinke dosis reisinspiratie!

Blog Comments

Wat maak jij mooie foto’s zeg! En whoaaa, wat is die plugin om je foto’s zo te doen :D

Bedankt! De pugin is een betaalde: fancy gallery pro. Vandaag een update gehad en het ziet er nu helaas helemaal anders uit :( moet even wennen maarja…

Boedapest is zo fijn en ontzettend fotogeniek! Moet snel eens al mijn foto’s weer uit gaan zoeken, heb er te veel nog op mijn sd-kaart staan waar ik nog niks mee gedaan heb.

Jaa! Onwijs gave stad! Wil snel eens terug! Nadeel van digitale fotografie is dat je altijd veeeel te veel foto’s maakt waar de meeste mensen niets meer mee doen. Succes met het uitzoek-klusje ;)

Leave a Comment

Reistip: Nordic Nomads!
Reis per 4x4 met daktent via een spectaculaire, uitgestippelde route langs de mooiste plekken van IJsland of Noorwegen!
REISTIP: NORDIC NOMADS!
Reis per 4x4 met daktent via een spectaculaire route langs de mooiste plekken van IJsland of Noorwegen!