Oefeningen voor in het vliegtuig: blijf fit tijdens het vliegen!


Het is dat ik niet zonder kan, maar het liefst stap ik helemaal nooit het vliegtuig in. Doodeng! Daarnaast is het naar mijn idee ook de meest oncomfortabele manier van reizen. Het ene moment is het te warm en dan weer te koud, mijn lenzen zijn na vijf uur vliegen compleet uitgedroogd, mijn huid idem dito en in het verleden zat ik regelmatig met dikke enkels en tintelende benen in die te krappe stoel. En dan hebben we het nog niet eens over de huilbaby, turbulentie, dat kleffe eten of de stinkende buurman.

Gelukkig zijn er veel manieren om je vlucht toch iets comfortabeler te maken en probeer ik er alles aan te doen om fris en fruitig het vliegtuig uit te stappen. Tintelende benen probeer ik te voorkomen door elk uur een wandeling naar het toilet te maken, ik trek mijn meest comfi oufit aan en ik drink liters water. Af en toe waag ik mezelf aan simpele oefeningen om mijn spieren soepel te houden en het bloed te laten stromen.  Reisorganisatie Neckermann maakte deze handige infographic met zeven tips om fit te blijven tijdens je vlucht. Altijd handig om even door te nemen voordat jij aan een lange vlucht begint!

Meer reistips lees je hier. Hoe blijf jij fit tijdens het vliegen?

Oefeningen Fit tijdens het vliegen

Dit is een gesponsord artikel.


Over Lisette | Travellust.nl

Hi! Mijn naam is Lisette en op Travellust.nl deel ik mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotografie. Momenteel reis ik als digital nomad de wereld rond. Waar ik warm van word? Exotische culturen, ongerepte natuur, backpacken, road trips, duizelingwekkende steden en hidden gems. Reis mee voor een flinke dosis reisinspiratie!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 gedachten over “Oefeningen voor in het vliegtuig: blijf fit tijdens het vliegen!