Divoom Voombox; altijd muziek op reis!

Divoom Voombox muziek op reis

Divoom Voombox muziek op reis

Wie ook niet zonder muziek op reis kan moet zeker even verder lezen! Ben jij op zoek naar een compacte, lichtgewicht speaker die jou overal ter wereld voorziet van je favoriete nummers en jouw reizen een stukje sfeervoller maakt? Dan is de Divoom Voombox iets voor jou.

De Divoom Voombox is een draadloze speaker voor het afspelen van je favoriete muziek.  Via bluetooth maakt de speaker verbinding met je mp3-speler, smartphone, tablet of ander apparaat waar je muziek op hebt staan. Hij is klein en weegt bijna niets; niets houdt je tegen om de Voombox in je koffer te gooien. Gooien ja, want de Voombox is bestand tegen een stootje, een spatje water en zand.

Hij zit in je koffer, en nu? De Divoom Voombox is de ideale sfeermaker voor op het strand, tijdens een hike, in het park, in de hotelkamer, bij een kampvuur in de middle of nowhere of… in de auto (ik heb al tijden geen autoradio en dit is dé oplossing).  Er zit een haakje aan dus je kunt hem ook ophangen. Het geluid klinkt trouwens verrassend goed en helder. Zelfs de bas hoor je duidelijk! Ik ben helemaal overtuigd en zal deze handige gadget zeker meenemen tijdens mijn volgende trip. Ben je ook enthousiast? Lees dan even verder…

Win Win Win!

* deze winactie is gesloten* 

Ik mag één Divoom Voombox Travel Bluetooth 4.0 Speaker weggeven! Je kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren, namelijk zwart, rood, groen of blauw. Meedoen is simpel. Like dit facebookbericht op Facebook en laat een reactie achter onder dit artikel (en vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt).

De actie loopt t/m 6 juli 2015. Daarna zal ik de winnaar persoonlijk een mailtje sturen. Heb je niet gewonnen of kan je niet wachten? Dan kan je de Divoom Voombox natuurlijk ook voor een zacht prijsje kopen.

 

Redactie Travellust

Dit artikel is geschreven door de redactie van Travellust. Zij delen graag de beste tips over bestemmingen en het voorbereiden van jouw reis. Volg Travellust op social media om niets te missen!

Blog Comments

Wat een handig apparaat zeg, dat lijkt me inderdaad ideaal voor op vakantie.

Oh gaaf! Ik luister altijd naar de – niet zo geweldige kwaliteit – muziek van mijn tablet, dus kan hem goed gebruiken!

Lijkt mij echt een super gave gadget om mee nemen op mijn aankomende backpacktrip! :)

Perfect voor onze trip naar Lagos in de Algarve. Eindelijk van die oortjes en kabeltjes af!

Wat een handig boxje! Binnenkort weer lekker reizen dus dan komt het goed van pas. Daarnaast ook voor bbq’s en picknicken in eigen land.

Super leuk! Zou wat zijn voor Cambodja!

Dit lijkt mij zo handig! Ideaal voor onze aankomende vakantie waarbij we met de motor een road trip door west-Europa gaan maken en van camping naar camping trekken. Omdat hij zo klein is zou hij nog makkelijk mee kunnen en een muziek is altijd gezellig. Ik zou deze draadloze speaker graag winnen!

Perfect voor onze vakantie naar Montenegro, half juli.

Ah tof! Die zou handig zijn geweest tijdens onze trip door Marokko! Vandaag helaas weer naar huis, maar er gaan nog velen (verre) reizen volgen! Volgende zomer sowieso terug naar Nepal om te helpen, goede muziek kunnen de kinds in ‘mijn’ dorpje Patle wel gebruiken!

Hiermee zou ik iedereen van het strand af kunnen blazen! Doe mij die maar!

Woehoee gaaf!! Ik ben gek op muziek én ben heeel veel op reis, en toch mis ik nog zo’n handige speaker… Dus ik doe graag mee met deze winactie!!

Tof! k ga deze zomer al interrailend naar Sziget dus dan kan ik deze zeker gebruiken!

Doe je goed, Lisette! Die boxjes zou ik goed kunnen gebruiken op mijn aankomende reis naar Griekenland. Altijd handig zo compact. Groetjes!

Wat een mooi hebbedingetje! Ik zeg winnen, winnen, winnen!

Ik doe heel graag mee! Ideaal voor onze eerste vakantie met z’n drietjes! Kunnen we lekker babyliedjes luisteren, hihi.

Kijk, dít is nou écht handig! Ideaal om mee te nemen op reis, en laat ik nou net in oktober naar Azië gaan. Het lijkt mij een hele handige en leuke gadget voor een muziek freak als ik. Ik heb wel ooit zo iets als dit gehad, maar daar is dus zand in gekomen en is kapot gegaan. Deze is zo te lezen tegen alles bestendig, dat vind ik echt een pluspunt! Het zou dus heel welkom zijn, zo’n Divoom Boombox in mijn tas tijdens het reizen. :D

Voombox*, stomme autocorrectie op mijn telefoon haha.

Oeh nice! Dat is echt iets voor in mijn koffer!

Wauw super handig! Perfect voor mijn vakantie op Cyprus deze zomer!

Wat een prachtige speaker, ideaal voor in de koffer om mee te nemen op vakantie, klein en heel handig! geen gesleep, maar lekker klein en compact! Super!

Ik maak graag kans op een zwarte.

Handig en super leuk! Ik doe dus graag mee en like de facebookpagina!

Omdat we niet op al onze reisjes zo’n grote installatie mee kunnen nemen…onze voorkeur gaat uit naar zwart :)

music peace, waar dan ook te wereld..

Wat handig! Deze speaker lijkt me perfect voor mee te nemen op onze roadtrip en kampeervakantie naar Kroatië en Slovenië binnenkort. Dan kunnen we lekker muziek luisteren aan ons tentje en hebben we steeds de perfecte soundtrack bij ons voor bij die mooie zonsondergang. De zwarte of rode hebben mijn voorkeur :-)

graag lekker swingen op het strand

Wat een handig apparaat! Ik ga van de zomer naar Indonesië en het lijkt me super om mee te nemen. Zelf houd ik heel erg van muziek alleen ik vergeet het altijd op te zetten. Met deze speaker zal ik absoluut vaker muziek gaan luisteren

Oooh handig!! Kan ik zeker de blits mee maken op vakantie in Frankrijk!

Oehww dit is echt een super leuk verjaardagskadootje! Handig om mee te nemen naar sziget en natuurlijk op mijn reis naar costa rica en panama.

Jaaa wat fijn dat je hem over al mee naar toe kunt nemen! Die wil ik wel winnen.. Voom Voom!!

Leave a Comment

TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië!
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!
TIP: Last minute naar IJsland of Scandinavië
Roadtrippen langs Noorse Fjorden, beren spotten in Lapland of op avontuur in IJsland? Voigt Travel heeft de mooiste last minute reizen, met kortingen en gratis excursies!