Over Travellust

Nederlands reisblog Travellust Lisette

Mijn naam is Lisette, 31 lentes jong en het reislustige gezicht achter Travellust. De liefde voor verre landen en andere culturen ontstond al vroeg. Ik had veel meer interesse in Pocahontas en Alladin dan in Sneeuwwitje en Belle en het Beest. Ik speelde liever met mijn Japanse Barbie dan de hoogblonde versies. Je raadt het al: dit kleine meisje zou hoe dan ook de wereld zien!

En dat geschiedde. Na mijn studie Criminologie dwaalde ik zes maanden met mijn backpack door Azië en daar, aan de andere kant van de wereld, heb ik definitief het reisvirus onder de leden gekregen. Na terugkomst ging ik fulltime aan de slag als onderzoeker bij de overheid, maar mijn passie voor reizen, schrijven, fotografie en ondernemen was te groot om er niets mee te doen. In januari 2014 ben ik Travellust als hobbyproject gestart maar inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol reisblog bomvol inspiratie waar ik fulltime druk mee ben.

Op Travellust, een Nederlands reisblog, deel ik naast persoonlijke reisverhalen veel bestemmingsinformatie en handige tips & tricks zoals routes, must do’s, kostenplaatjes, reviews en hotspots. Ook zijn mijn avonturen live te volgen op social media.

Wil je contact met mij opnemen of heb je interesse in een samenwerking met Travellust? Kijk dan even hier.

I want to SEE the world
follow the map to it’s edges, and KEEP GOING
forgo the plans, TRUST my instincs
let CURIOSITY be my guide
I want to CHANGE hemispheres
sleep with UNFAMILIAR STARS
and let the JOURNEY unfold before me