WINACTIE: Ontwerp een trendy IXXI met jouw mooiste reisfoto’s!

Ixxi interieur ideeen

Hoewel we tegenwoordig veel meer vakantiefoto’s maken dan vroeger, doen we er steeds minder mee. Ja, we delen ze op social media, maar hoe vaak nog maak jij een écht album of laat jij een foto ontwikkelen voor aan de muur? Zonde, want de kwaliteit van de foto’s wordt steeds beter en de mooiste herinneringen maken we vaak op reis. Wil jij meer doen met je reisfoto’s? Met IXXI kun je je herinneringen vastleggen en een prominent plaatsje geven in je interieur!

Tover je mooiste reisherinneringen om tot een unieke IXXI!

Het kan bijna niet anders of je hebt al eens een IXXI design zien hangen bij je familie, vrienden of in een hip restaurant. IXXI is een uniek wanddecoratie systeem van Nederlandse bodem. Een IXXI bestaat uit een verzameling van vierkante kaarten, die je aan elkaar kunt bevestigen via een kliksysteem. Die vierkante kaarten zorgen voor een trendy en unieke twist. Op die manier kun je je allermooiste (reis)foto’s omtoveren tot dé eye catcher voor jouw interieur! Heb jij een wereldreis gemaakt, denk je met een buik vol vlinders terug aan je huwelijksreis of wil je dat weekendje city trippen met vrienden nooit meer vergeten? Gebruik je foto’s voor een IXXI en geef hem een ereplekje in je huis.

Het is mogelijk om een IXXI te maken van één uitvergrootte reisfoto, maar een collage van je favoriete reismomenten kan ook. Je kunt deze collage zelfs up-to-date houden door na iedere reis losse IXXI-kaarten te bestellen en toe te voegen aan je kunstwerk! Zo kan iedereen die bij je op bezoek komt genieten van de leukste vakantiekiekjes van jouw laatste reis.

reisfoto interieur inspiratie

Geen eigen foto’s? Deze IXXI designs zijn perfect voor een reiziger

Heb je geen zin om je eigen foto’s te gebruiken? Natuurlijk kun je bij IXXI ook mooie designs kiezen vanuit hun ruime collectie aan prints. IXXI werkt samen met diverse fotografen, kunstenaars, musea en merken zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Disney. Op die manier hebben ze het recht om van wereldberoemde schilderijen en afbeeldingen een IXXI te maken. Veel ontwerpen staan perfect in het interieur van een reiziger! Mijn favorieten:

  • De Banana Leaf: haal de jungle bij je in huis voor een tropische botanical sfeer.
  • Wereldkaarten: kies voor een hippe wereldkaart of ga juist voor een plattegrond van jouw favoriete stad, zoals Utrecht, Barcelona, Sidney of Kopenhagen.
  • Vintage prenten van dieren en planten: IXXI werkt samen met het National History Museum in London en heeft daarom een ruime collectie aan vintage prenten van flora en fauna, bijvoorbeeld de Greater Flamingo of de Yellow Fish.

ixxi winactie
Ixxiixxi interieur reiziger

IXXI Winactie: Win een IXXI cadeaubon ter waarde van 100,- euro!

In samenwerking met IXXI mag ik een cadeaubon ter waarde van 100,- weggeven! Met dit shoptegoed kun je een IXXI naar keuze bestellen via de website van IXXI. Maak een collage van jouw mooiste instagramfoto’s, hang je favoriete reismoment levensgroot boven de eettafel of kies een ontwerp uit de collectie. Eén ding is zeker: jouw interieur krijgt meteen een upgrade.

Wil jij kans maken? Zo doe je mee:

Ben jij net zo’n fan van de producten van IXXI als ik en wil je kans maken op een cadeaubon ter waarde van 100,- euro? Volg dan deze twee stappen om kans te maken:

  1. Laat onder deze facebookpost op de facebookpagina van Travellust.nl weten wat jouw allermooiste reisherinnering is én tag een persoon met wie je en onvergetelijke reis hebt beleeft,
  2. Wil je extra kans maken? Volg IXXI en Travellust.nl op Facebook om twee keer in de hoge hoed te belanden!

That’s it! De IXXI winactie loopt tot en met zondag 17 juni. De winnaar zal via Facebook op de hoogte worden gebracht. Ook zal zijn of haar naam zal in dit artikel gepubliceerd worden. Doe direct mee om kans te maken.

Succes!

Update: De winnaar is bekend!

De winnaar van deze IXXI winactie is Imar Bouwman! Imar is zojuist op de hoogte gesteld via bovengenoemde facebookpost. Van harte gefeliciteerd met je 100,- euro shoptegoed bij IXXI!

Meer leuke gadgets voor reizigers vind je hier

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 gedachten over “WINACTIE: Ontwerp een trendy IXXI met jouw mooiste reisfoto’s!”